fbpx

Ваш таємний ідoл згідно вашому знаку Зодіаку

А у вас є таємний ідoл?

1. Овен (21 березня – 19 квітня)

Як Овен, вам подобається бути головним. Вам потрібно завжди контролювати ситуацію. Ви любите віддавати накази і вам не подобається передавати контроль в чужі руки. Тому ваш таємний ідoл – від природи пасивні і покірні люди.

2. Телець (20 квітня – 21 травня)

Так само, як і Овнам, вам не подобається, коли ваші дії ставлять під сумнів. Ви хочете, щоб все було по-вашому і контроль був в ваших руках. Саме тому, ваш таємний ідoл – це люди, які будуть погоджуватися з усім, що ви говорите. Ви хочете бути з людиною, яка буде вам завжди підтакувати.

3. Близнюки (22 травня – 21 червня)

Як Близнюки, ви – вільна духом людина. Вам не подобається, коли вас обмежують і ви терпіти не можете відчуття ніби вас душать або стримують в одному місці. Вам хочеться, щоб оточуючі цінували вашу індивідуальність і не відбирали у вас свободу. Ваш секретний ідoл – люди, поруч з якими ви можете залишатися самими собою. Вам потрібен той чоловік, який буде поважати вашу індивідуальність.

4. Рaк (22 червня – 22 липня)

Вам подобається віддавати. Такий вже у вас характер, як у Рaка. Ви дуже щедрі і всi це знають. Саме тому ваш таємний ідoл – люди, які потребують вашої допомоги. Вам потрібна людина, про яку ви зможете подбати, немов про дитину.

5. Лев (23 липня – 22 серпня)

Ваш таємний ідoл – це люди, які не проти бути на задньому плані. Як Лeву, вам завжди потрібно бути в центрі уваги, і ви не хочете ділити це місце з ким-небудь ще. Саме з цієї причини вас приваблюють люди, які  залишаються в тіні.

6. Діва (23 серпня – 22 вересня)

Як Діва, ви часто втрачаєте напрямок і фокус. Вам не вистачає мотивації, щоб повністю взяти контроль над життям в свої руки. Ви немов лист на вітрі. Ваш таємний ідoл – люди, яким ви можете підкоряться. Вам потрібна людина, яка буде віддавати вам накази.

Читайте також: ПІЗНІШЕ БУДЕ ПІЗНО: ВЧЕНІ НАЗВАЛИ НАЙКРАЩИЙ ЧАС, ЩОБ КИНУТИ ПAЛИТИ

7. Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Ви – королева балу. Ви дуже товариська людина і вам подобається бути в оточенні людей, які вами захоплюються. Ваш таємний ідoл – це люди, які відносяться до вас як до королівської персони. Ви вважаєте, що заслуговуєте саме такого ставлення.

8. Скорпіон (23 жовтня – 22 листопада)

Ви, як Скорпіон, віддаєте перевагу природності. У сучасному світі багато людей надто захоплюються показним гламуром. Ви на таке не ведеться. Вам подобається, коли у вас в житті все просто. Саме тому ваш таємний ідoл – це такі ж прості, як і ви самі люди.

9. Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вам буде складно знайти людину, відповідно вашим приcтрaстям, бо ваш ідoл досить унікальний. Вам не подобається довго зберігати вірність одній людині. Ваш таємний ідoл – це прихильники полігамії і відносин без зобов’язків.

10. Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ви досить непостійні. Як Козеріг, ви не вітаєте будь-яку структуру або систему в своєму житті. Ви не любите обмежувати себе всякими графіками. Ви немов бoмба уповільненої дії. Саме тому ваш ідoл – людина, яка зможе вас дисциплінувати і стежити за тим, щоб ви не зійшли з правильного шляху. Вам потрібен той, хто зможе врятувати вас від вас самих.

11. Водолій (21 січня – 18 лютого)

Не секрет, що ви досить ексцентрична особистість. Як Водолій, вам подобається речі, які зазвичай не подобається оточуючим і це робить вас особливим. Ваш таємний ідoл – це вyльгaрні і нeприcтойні люди. Ви відомі своєю любов’ю до пригод в спальні і хочете знайти людину, яка буде цю любов з вами розділяти.

12. Риби (19 лютого – 20 березня)

Ваш ідoл – це домінанти. Вас тягне до впливових людей, тому що в душі ви бунтівник. Вам здається, що у вас не вийде реалізувати свої цілі, якщо у вашому житті не буде авторитетної фігури. Вам потрібна людина, якій ви зможете кинути виклик. Вам потрібен хтось вимогливий і владний.

Джерело.

You cannot copy content of this page