fbpx

«Ваші донати були не лише турботою – це ще й велика відповідальність. Вони мають знайти правильне і чесне застосування» – Діанов передасть 23 мільйони гривень на лікування побратимів

Морський піхотинець, Михайло Діанов, який нещодавно повернувся з полону, отримав від українців 23 мільйони 430 тисяч гривень на своє лікування.

Михайло каже, що безмежно вдячний за допомогу, але ці гроші мають чесно і правильно застосуватися.

“Від перших днів звільнення я отримав надзвичайну турботу моїх співвітчизників, увагу журналістів і багатьох бажаючих допомогти. Я отримав колосальну суму допомоги від простих громадян. Нема достатніх слів вдячності всім вам. Ваші донати були не лише турботою – це ще й велика відповідальність. Вони мають знайти правильне і чесне застосування”, – написав Діанов.

Він каже, що люди дали йому шанс мати здорову руку, але сотням інших ветеранів. Які не такі знані теж потрібна допомога.

“Я знаю, що мені пощастило більше, ніж багатьом хлопцям. Мене впізнають, допомогти мені відгукнулось так багато людей. І тепер я маю шанс повернути собі здорову руку. Я мрію про те, що так само я зможу допомогти й іншим хлопцям. Моя головна мета, щоб ампутацій було менше, а ветеранів зі здоровими кінцівками – більше”.

Для цього Михайло робитиме звіт – кому і як надана допомога.

“Ви прагнули допомогти мені одному, а, сподіваюсь, допоможете багатьом захисникам України!” – йдеться у дописі військовослужбовця на його сторінці в Фейсбуці.

Фото: колаж.

10/15/2022

You cannot copy content of this page