fbpx

Ваші сльози і переживання повернуться до того, хто їх навмисне викликав

Ваші сльози і переживання повернуться до того, хто їх навмисне викликав. Це – не ваші власні емоції, можна так сказати. Не ваші особисті переживання. Кривдник навмисне викликав ці емоції проти вашої волі.

Стукнув, образив, принизив, обікрав – і викликав певні коливання мозку, так би мовити. Спеціально. І через деякий час ці хвилі досягнуть самого кривдника. Можливо, з подвійною силою. І викличуть у нього ті самі реакції, які він змусив відчути вас. Виникне ситуація, в якій він буде точно так же плакати, переживати, чи не спати, хапатися за сеpце, капати заспoкійливе.

Так що все дійсно повертається. Це не бумеранг навіть, бумеранг не завдає шкоди тому, хто його кинув. Процеси системи, з якою стикнулася інша система, передадуться і їй. Вибухова хвиля, віддача, – як завгодно можна це назвати. Але точно такі ж емоції доведеться пережити і випробувати тому, хто змусив вас стpаждати.

Читайте також: Одного разу той, хто робить вам зло, буде просити вас про допомогу

Ось тільки він не розуміє взаємозв’язок. І ніколи не зрозуміє. Пояснювати марно. Але протягом короткого часу емоційний стан того, хто плаче і переживає із чиєїсь волі, передасться відмінно по “уявному телеграфу” тому, хто цей стан навмисне викликав. Причина знайдеться. Причин для переживань в житті дуже багато, на жаль.

Автор – Анна Кіp’янова(психолог)

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page