fbpx

Важливі події у листопаді 2022 року. Астролог назвав дату у листопаді, коли відбудеться щось надзвичайно важливе для всієї України

Влад Росс, відомий український астролог до передбачень якого прислухається багато наших співвітчизників,  передбачив важливі події у листопаді 2022 року.

Він заявляє, що на війну в Україні дуже вплине ретроградність Марса. Так, в інтерв’ю “Главреду” Росс зазначив, що це може означати або переломний момент у веденні бойових дій, або і зовсім їх завершення.

Цитуємо:

“Марс стане абсолютно ретроградним у листопаді, а це означає, що війна або завершиться, або буде заморожена. Це супроводжуватиметься нашою перемогою та виходом до кордонів України. Або ж в Кремлі, особливо поблизу 8 листопада, поблизу місячного затемнення, відбудеться щось важливе, і до нас з Москви прийде важлива звістка”.

За словами астролога переломна подія на фронті однозначно буде на користь нашої держави. Він додає, що просувань або хороших новин для Росії на листопад 2022 року явно немає:

“Якраз закінчаться переговори 15-16 листопада на острові Балі, після чого Меркурій і Венера увійдуть в знак стрільця, що в підсумку може призвести до перемир’я на користь України. Або ми будемо дотискати противника, або противник знизить планку, відійде на кордони 1991 року і буде зайнятий переворотом в Москві”.

29,10,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page