fbpx

Важливі свідки дали ключові показання, щодо того як гuнулu люди в кінотеатрі в Кемерово

У російському Кемерово слідчі відновили картину загuбeлі людей у кінотеатрі торгового центру “Зимова вишня”, яка сталася 25 березня внаслідок пожeжі. Під час слідчого експерименту ключові свідчення надали найважливіші свідки події – квиткові контролери кінотеатру Наталія Наймушина та Олеся Богатенко.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash, пише “24 канал“.

“Коли почалася пожeжа, ми помітили, що не працює тривoга. Але пішов сильний дим з боку ігрової кімнати. Ми почали забігати до залів і кричати, що треба виходити, гoримо. Частина людей стала відразу вибігати, а інша частина повільно збирала речі. Вoгoнь дуже швидко рухався, пішов дуже чорний і густий дим, нам довелося йти, люди вже не могли вийти із зали через звичайний вихід”, – переконують важливі свідки інциденту.

Крім того, під час відновлення подій свою версію того, що сталося, розповіла і мати загuблuх у пожeжі дівчаток Вероніки та Василіси Трусових.

“Все було, як завжди. Наприкінці сеансу в залі ввімкнули світло. Перші відвідувачі підійшли до дверей, відкрили… За дверима не було нічого видно від диму, був сильний жар, чулися крики”, – переконує жінка.

За її словами, жодного спеціального оповіщення про те, що сталася у ТЦ пожeжа не було.

“Тікати було нікуди. Чоловіки закрили двері, заткнули щілини, щоб дим не заходив, всі сіли на підлогу і стали чекати можливої допомоги. Всі інші двері в залі було замкнено. Дихати могли тільки через тканину, змочену водою. Коли діти почали втрачати свідомість, вирішили спробувати бігти. Основна частина дітей була вже без свідомості. Вибили двері запасного виходу, за нею теж стояв суцільний дим. Через 2 кроки чоловік втратив свідомість. Його витягли з коридору. Діти залишилися за дверима в залі…”, – додає вона.

Читайте також: “Після вбuвcтва прийшла до сусідів і розповіла, що скоїла”: на Прикарпатті мати молотком зaбилa до смeрті власну дитину

You cannot copy content of this page