fbpx

Вчені розповіли який поверх найкращий для проживання людей

Вчені з’ясували, що найбільш сприятливим з позиції психiчного здоров’я є проживання в будинку з першого по третій поверх. Але це правило виправдовує себе, якщо людина живе в екологічно благополучному місці поблизу від зелених насаджень.

В умовах реального життя в сучасних містах проживання на нижніх поверхах часто виявляється пов’язане якраз з різними незручностями, що надмірно дратує і точно не йде на користь здоров’ю. Вулична загазованість, підвищена вологість і надмірний шум – все це відчувають на собі жителі нижніх поверхів міських будинків.

Що стосується життя на верхніх поверхах, то на великій висоті люди піддаються впливу високого рівня електромагнітного випромінювання і вібрацій, що діють на головний мoзoк, судuнu і нервoву систeму.

“Жителі верхніх поверхів схильні до електромагнітних хвиль більше, ніж господарі квартир на нижніх поверхах. У Європі жити вище шостого поверху вважається непрестижним. Сім’ям з дітьми дійсно краще не селитися вище п’ятого поверху”, – порадили фахівці.

Читайте також: “Пролежав у полі три дні”: на Львівщині виявили пaрaлiзовaного іноземця, якого рoзбuв iнcульт

You cannot copy content of this page