fbpx

Вчителька гімназії №44 у російському місті Ульяновськ задала учням восьмого класу на літо дивитися пропагандистську передачу “Бесогон” любителя путіна Микити Михалкова

А на літо-«Бєсогон», щоб розуміти де правда – елітна російська школа.

Це, на думку педагога, допоможе “орієнтуватися у політичній обстановці в країні та розуміти ПРАВДУ”.

Про це стало відомо з документа із підведеними підсумками першого місяця літа, який вчителька відправила восьмикласникам електронною поштою. Знімок файлу оприлюднив Телеграм-канал SOTA.

Джерело повідомляє, що 44-та гімназія вважається елітною в Ульяновську з нахилом на патріотичне виховання. Проте, якщо зважити, що учні у восьмому класі отримують завдання на літо вивчити Гімн власної країни, то закрадаються сумніви у якості такого «виховання».

На додачу, останні записи на офіційній сторінці школи в соцмережах містять рекламу “Молодої гвардії”, а також заклики приєднатися до акції зі збору книг для дітей “ДНР” і “ЛНР”.

Щодо «правди» на каналі Михалкова, то як бути з його твердженнями, що  лабораторіях в Україні спеціально заpажали птахів та хотіли відправити їх на територію рф, щоб вони заpажали тільки росіян?, – пише Обозрєватєль.

Фото: з відкритих джерел.

06/30/2022

You cannot copy content of this page