fbpx

Ведуча програми “Світське життя” привідкрила завісу концерту “Вечір прем’єр з Катериною Осадчою” та розповіла про родинні Великодні традиції (відео)

Зірка проведе свято у колі родини.

Ведуча програми “Світське життя” Катерина Осадча, яка днями провела гучний концерт “Вечір прем’єр”, вранці завітала до студії “Сніданку з 1+1”, пише ТСН

Зірка каналу “1+1” розповіла про те, як відбувся концерт “Вечір прем’єр з Катериною Осадчою”. За словами ведучої, усі наші зірки ретельно готувалися до своїх виступів і вже 9 квітня о 20:15 глядачі каналу “1+1” особисто оцінять номери своїх кумирів.

“Те, на якому рівні зірки відгукнулися на наші пропозиції для концерту “Вечір прем’єр”, ми можемо сказати, що наш шоу-бізнес розвивається. Те шоу, яке влаштувала Оля Полякова на сцені палацу “Україна”, зірка у стилі 90-х з балетом. Вся зала танцювала. Всі зірки репетирували нові постановки, нові танці, нові пісні”, – привідкрила завісу Осадча.

Читайте також: ЦЕ НЕЙМОВІРНО: ЯК КОМАНДА “ПОВЕРНІТЬ МЕНІ КРАСУ” ЗМІНИЛА ЖИТТЯ 42-РІЧНОЇ МАРИНИ, ЯКА ВТРАТИЛА ГPYДИ

Ведуча поділилася, що її чоловік Юрій Горбунов у той час, поки вона була на сцені, перебував за лаштунками та активно її підтримував.

“Він підтримував мене за лаштунками, не в глядацькій залі. Він казав, що все добре. Юра – професійний ведучий таких масштабних заходів, якщо прямі ефіри ми ведемо часто разом, прямі ефіри “Голосу країни”, які будуть зовсім скоро. То на великі концерти у мене поки що досвіду не так багато і Юра давав мені якісь поради іноді”, – зізналася Катерина.

You cannot copy content of this page