fbpx

Велетень: біологи відшукали таргана розміром з кота (фото)

Загалом під час експедиції вчені відібрали 12 тисяч істот з 800 видів.

Глибоководні дослідження дна Індійського океану проводилися біля південного берега індонезійського острова Ява, і за два тижні експедиції біологи із Сінгапуру та Індонезії знайшли кілька нових істот. Серед знахідок омар “з бензопилою”, криваві креветки з блискучими очима, нові види раків-пустельників і краб з пухнастими шипами, пише Сегодня

Але головною знахідкою експедиції став масивний ракоподібний “глибоководний тарган”, якого команда дослідників прозвала Дартом Вейдером Ізоподом. Вчених просто вразив цей тарган-велетень розміром десь із середнього кота. Така істота ніколи раніше не зустрічалось у цьому регіоні, дивуються вчені. Як і чому тут “розплодилися таргани”, теж невідомо.

Хоча, кажуть вчені, особливо дивуватись не варто: в цій частині океану не проводилися глибоководні дослідження і невідомо ще яке диво вдасться виловити в підводних глибинах.

Читайте також: ПРОДУКТИ, ЯКІ ПОЗИТИВНО ВПЛИВАЮТЬ НА РОБОТУ СЕРЦЯ

Загалом під час експедиції вчені відібрали 12 тисяч істот з 800 видів. На їхнє дослідження піде кілька років. Перший звіт про результати експедиції очікується в 2020 році.
Раніше повідомлялось, що в Китаї знайшли найбільшого в світі комара.

You cannot copy content of this page