fbpx

“Вельмишановна Анастасіє Костянтинівно”: Потав відповів на випади Приходько та сказав кому йдуть на руку пошуки винних “серед своїх”

Зірки українського шоу-бізнесу не втомлюються нас дивувати. Цього разу непорозуміння сталось між Настею Приходько та Потапом.

Співачка не стала добирати слів на адресу репера, на що той відреагував вельми несподівано.

Репер нагадав Анастасії, що в країні йде війна, і свaрки та з’ясування стосунків на публіці не на часі.

Нагадаємо, що раніше Анастасія Приходько розмістила на своїй сторінці репост статі в якій розповідалось про те, що Потап і Настя Каменських відмовились від усіх нагород, які колись отримували в рф. Також співачка розмістила допис у якому не стала добирати слів на адресу репера.

Потап з відповіддю не зволікав. На своїй сторінці в Instagram Потап виклав скріншот новини із словами Приходько та культурно звернувся до колеги.

Репер сказав, що зараз не час згадувати колишні образи та шукати ворога всередині країни, оскільки саме цього і прагне досягнути рф. За його словами, усю агресію краще трансформувати в реальну допомогу Україні.

Цитуємо:

“Вельмишановна Анастасіє Костянтинівна, під час повномаштабної війни з путінською Росією, усім зрозуміло, що ділити українців на поганих і хороших – це підтримувати саме те, на що сподівається наш з Вами, Анастасіє, ворог. Він спить і бачить, як ми всі пересварились і розділились та втратили силу єдності і міць нашої згуртованості! Нам потрібні всі люди, які допомагають Україні, на будь яких фронтах! Особливо артисти! І зараз саме час показати, що є тільки одна справа, одна мета – перемога!”.

Також співак додав додав, що буде багато часу для з’ясування стосунків, але вже після перемоги України, а от під час війни це недоречно:

“Зараз ми всі єдина сила і немає у нас з Вами права і часу на свари і хибні спогади, зараз ми разом! Від Монатіка до Полякової, від Калуша до Кварталу – ми патріоти і кожен із нас робить свою справу заради України! Я впевнений у Вашій, Анастасіє, любові до своєї нації, до своєї рідної Землі, тому хочу, щоби всі артисти України були об’єднані так, як наш народ, наша армія, наші волонтери! Вони для нас з Вами Героїчний приклад”.

02,07,2022

Головне фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page