fbpx

Великий розгром: астрологиня спрогнозувала дату переломного моменту у ході війни, але й попередила про небезпеку

Довгоочікуваний переломний момент у ході війни можна буде побачити і відчути вже у перших числах серпня.

Проте астрологиня застерегла, що у цей час потрібно бути максимально обережним та не ігнорувати сповіщення про повітряні тривоги, адже окупанти можуть завдавати ракетних ударів по мирних містах України.

Про це написала астрологиня Наталія Власенко на своїй сторінці в Інстаграм.

Експертка зазначила, що 1-2 серпня станеться перелом у війні: ніші бійці підуть в наступ та буде великий розгром ворога. Проте окупанти мститимуть ракетними ударами по мирних містах.  За словами Наталії Власенко, період з 6 по 9 серпня буде особливо небезпечним.

“Що під ударом? Мирне населення, пологові будинки, ресторани та готелі, сфера освіти, сфера харчування, сфери життєзабезпечення людей, сільське господарство, банки, а також військові об’єкти. Тому міста, де є частини або стратегічні об’єкти можуть бути під ударом”, – зазначила астрологиня.

“З кінця серпня до вересня можуть бути проблеми з ресурсами, фінансами. Полегшає до кінця місяця, про нас знову заговорять активно наприкінці місяця у позитивному ключі. Але багато що подорожчає, робіть запаси. Серпень місяць переломний у ході війни! Ми побачимо стратегічні кроки, важливі для нас”, – резюмувала Власенко.

Фото: ілюстративне. З відкритих джерел.

07/26/2022.

You cannot copy content of this page