fbpx

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл: стало відомо, які традиції наречені вирішили проігнорувати

До весілля принца Гаррі і Меган Маркл залишилося всього два тижні. Щоб уникнути чуток, офіційний представник британської королівської сім’ї провів брифінг для преси, на якому поділився деталями підготовки весільної церемонії. Судячи з нової інформації, пара продовжує порушувати традиції, пише Радіо Максимум

Весілля принца Гаррі та Меган Маркл, схоже, буде сповненим несподіванок, адже чимало ритуалів та традицій наречені вирішили проігнорувати.

Поцілунку на балконі не буде

За словами представника Кенсінгтонського палацу, Меган і Гаррі не збираються пoзувaти на балконі, як це робили, наприклад, Кейт Міддлтон і принц Вільям на своєму весіллі. Замість цього виходу до людей на вулиці Меган і Гаррі сядуть в карету і поїдуть вітати британців по дорозі в Фрогмор-гаус, де відбудеться прийом для запрошених гостей.

Медовий місяць відкладається

Також стало відомо, що пара не поїде в романтичну подорож одразу після весілля. Через тиждень після одруження у Меган і Гаррі запланований офіційний захід. “Медовий місяць у пари буде, але не відразу”, – сказав представник Кенсінгтонського палацу Джейсон Кнауф.

Нагадаємо, принц і його обраниця хочуть провести медовий місяць в Африці.

Наречена буде без дружки

Принц Вільям, як відомо, стане дружбою жениха, а ось Меган Маркл відмовилася від вибору подружки нареченої, хоча журналісти і пророкували цей статус багатьом відомим приятелькам актриси.

“У неї дуже згуртоване коло друзів, і вона не захотіла вибирати з них когось одного. Всі подруги допомагали їй готуватися до весілля і будуть поруч у цей важливий день. Меган дуже рада цій підтримці”, – сказав Джейсон Кнауф.

Читайте також: ЛЕНІН І УКРАЇНСЬКА МОВА: РОСІЯНКА САМОЙЛОВА ШOКУВAЛА ФОТО НА ЄВРОБАЧЕННІ

Не секрет, що в коло найближчих друзів Маркл входять стилістка Джессіка Малруні, актриси Ліндсей Рот і Пріянка Чопра. Нагадаємо, на весіллі принца Вільяма і Кейт Міддлтон роль подружки нареченої дісталася її сестрі Піппі.

Родичі принцеси Діани будь почесними гостями

Представник Кенсінгтонського палацу повідомив, що Гаррі хоче залучити до участі у весільній церемонії сім’ю своєї пoкiйної матері.

“Дві сестри та брат принцеси Уельської будуть присутні на весіллі. Гаррі і Меган раді, що леді Джейн Феллоуз, старша сестра пoкiйної принцеси Діани, представлятиме сім’ю і допоможе вшанувати пам’ять про матір принца”, – йдеться в офіційному повідомленні.

В одному з інтерв’ю Гаррі сказав, що його мама і наречена були б найкращими друзями. Принц використовував діаманти з особистої колекції леді Ді для персня, який подарував Меган в день заручин.

You cannot copy content of this page