fbpx

“Весілля відбувається тут і зараз»: стало відомо, як пройшло знайомство “холостяка” з батьками дівчат (фото)

Позаду залишилося 9 тижнів романтичного реаліті «Холостяк», а попереду найвідповідальніші моменти – знайомство з батьками. І на цьому тижні Галя, Іванна і Наташа поведуть Рождена Анусі до своїх найближчих людей.

Розпочнеться тиждень зі знайомства з родиною Галі, для чого «холостяк» відправиться в Старий Самбір. «Я познайомлюся з  батьками Галини. Безумовно, у мене є багато питань, які я б хотів з ними обговорити », – говорить Рожден.

Але батьки, які спочатку були проти участі дочки в проекті «холостяк», проявлять досить серйозний натиск. «Здавалося, що весілля відбуватиметься тут і зараз», – скаже Рожден.

А справжнім випробуванням на цьому знайомстві стане поведінка самої Галі. Що накоїть дівчина і чому Рожден скаже, що така поведінка є неприйнятною для нього і його сім’ї?

У місті Луцьк Іванна буде знайомити Рождена не тільки зі своєю великою родиною, а й зі своїми кращими друзями. І провокаційні питання почнуться вже з порога.

«Чи готовий ти, Рожден, що батьки будуть жити з вами?». Як на це відреагує Анусі? А всі близькі Іванки будуть твердити їй: «будь собою» натякаючи, що дівчина носить маску. Як вона на це відреагує?

Читайте також: “ВЖЕ НЕ ХОЛОСТЯК?”: 24-РІЧНА ГАЛИНА ЗІ ЛЬВІВЩИНИ ПОЗНАЙОМИЛА РОЖДЕНА ІЗ СВОЇМИ БАТЬКАМИ (ФОТО, ВІДЕО)

Наташа ж підготувала для Рождена дуже активний день, адже вона хоче показати йому своє життя. І почнеться все … з студії танців.

«Це заняття, яке зближує людей», – впевнена Наталя. – «В танцях веде партнер, ось і подивимося, хто з нас буде вести». Але на цьому, звичайно ж, все не закінчиться – оскільки Наташа росла без батьків, вона познайомить Рождена зі своїми близькими людьми: найкращою подругою і тренером, який її виховав. Чому на цьому знайомстві Рожден відчує себе не в своїй тарілці, шанувальники побачать вже в цю п’ятницю.

Джерело.

You cannot copy content of this page