fbpx

Весна прийде раніше: синоптики порадували українців різким потеплінням

До кінця наступного тижня у більшості областей України буде від 8 до 16 градусів тепла. Про це повідомили в прес-службі Українського гідрометцентру, пише УНН.

“На наступному тижні вже можна казати, що тепло буде більш інтенсивним, вже нічні температури перейдуть на плюсові значення, і денна температура також уже буде у більшості областей 8-14 тепла, до 15-16 тепла на кінець тижня”, — повідомили в гідрометцентрі.

Проте в найближчі кілька днів в південних та центральних областях можуть бути опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Температура вночі ще буде мінусовою, 8-14 градусів морозу в більшості областей, денна — від 2 градусів морозу до 4 градусів тепла. На півдні та заході може бути вже до 8 тепла.

У суботу, 24 березня, українцям варто очікувати потепління та плюсової температури, адже синоптики прогнозують прихід антициклону. Березневе сонце потішить нас теплом та зробить день по-справжньому весняним.

Читайте також: Глобальні зміни клімату: вчені стверджують, що літо стане довшим на два місяці

Як прогнозує синоптик Наталія Діденко по всій Україні середня температура повітря становитиме +1…+5°С, але може опуститися і до -1…-3°С.

“24-го березня над Україною розляжеться антициклон. А це означає, що вдень у суботу буде багато сонця, синього неба і білих хмарок. Тобто, прийде красива погода. Навіть денна температура повітря березневими дорогими парфумами покропить повітря – в Україні до +1+5 градусів. Ну, хіба трохи до -1-3 градусів. Найближча ніч, щоправда, буде з нюансами”,– зазначає синоптик.

You cannot copy content of this page