fbpx

Вічний холостяк: Які чоловіки потрапляють під це визначення?

Для жінок він – ласий шматочок: гарний, часто розумний і успішний, дотепний, зазвичай впевнений у собі і “як денді лондонський одягнений”. Будь-яка жінка з радістю вирушила б з ним під вінець, ось тільки він не поспішає пропонувати комусь руку і серце. І це доводить жінок буквально до нестями: “Ох, такий чоловік! Чому ж він досі нічий?!” Але його, здається, це абсолютно не турбує, він цілком задоволений собою і своїм способом життя. Перед нами – вічний холостяк, пише ТСН.

Які чоловіки потрапляють під це визначення? Умовно всіх, хто з тієї або іншої причини не хоче зв’язувати себе узами шлюбу, можна поділити на кілька категорій. А заодно й розібратися, як поводитися з кожною з них.

Мамин синок

Чому він такий. Швидше за все, він виріс у неповній сім’ї, де не було батька, а мама мужньо робила все можливе і неможливе, щоб син цього не помітив. Він і не помітив. Але й уявити собі тепер поруч когось, крім мами, теж не може. Навіть якщо її давно вже немає серед живих. “Ох, який борщ вміє готувати моя мама – смакота!” – говорить він, з oгидою відсуваючи тарілку, над вмістом якої ви крутилися півдня. Ну, і, само собою, ніхто не може зрівнятися з майстерністю його мами в прасуванні сорочок, прибиранні квартири і прийманні гостей. Якби він міг одружитися з власною мамою, він би, напевно, зробив і це.

Як його завоювати. Найкращий спосіб – подружитися з його мамою і вивідати всі її секрети і рецепти, а потім пустити свої знання у справу. А там, дивись, через рік він і визнає: “А ти навчилася непогано пекти пиріжки. Звичайно, до маминих поки далеко, але все одно дуже смачно”.

“Дівчат хороших є багато!”

Чому він такий. Найпоширеніший тип вічного холостяка – Дон-Жуан. Він просто не розуміє, як можна одружитися на цій дівчині, якщо завтра він, можливо, зустріне іншу – у сто разів кращу. Пошук ідеалу змушує його змінювати паpтнерок як рукавички, до похилого віку. І якщо з часом він вже не зможе звaблювати, то буде хоча б просто зaлицятися. За звичкою. Швидше за все, ваш обранець не дуже впевнений у своїх чоловічих силах і чарах, а часта зміна “об’єктів” дозволяє йому на деякий час позбутися цього почуття.

Як його завоювати. Такий клюне тільки на недоступний об’єкт. Дайте йому зрозуміти, що, як героїня старого кінофільму, віддacтеся йому “тільки після костелу”, і він з вами, мабуть, одружиться. Головне, щоб після весілля він не взявся за старе, але тут вже, як кажуть, все у ваших руках. Як в переносному, так і в прямому сенсі.

Йому не потрібна відповідальність

Чому він такий. Тут вже, як випливає з відомої пісеньки, кожен вирішує сам. Але значна частина вічних холостяків не одружуються тому, що не хочуть брати на себе відповідальність за дружину і дітей. “Я до цього поки не готовий”, – заявляє він кожній новій подружці. А та щиро сподівається, що вже вона-то, така розумна і красива, зуміє схилити його до шлюбу. І не підозрює, що внаслідок властивої йому інфантильності, він, ймовірно, ніколи не буде “готовий”. Адже набагато зручніше жити, ні за кого і ні за що не відповідаючи. Чому він таким виріс, точно може сказати, напевно, тільки його психоаналітик. Можливо, все його “щасливе дитинство” мама пиляла батька, що й без того загинався на трьох роботах, за те, що він приносить мало грошей і вона не може дозволити собі двадцяті чоботи або п’яту шубу.

Читайте також:  Коли жінка перестає кохати чоловіка, вона відчуває ці 8 речей

Як його завоювати. Завдання не з простих, але спробувати можна. Щоправда, і попрацювати доведеться. Але це ж не страшно, якщо мета виправдовує засоби. Спробуйте надати вашим стосункам легкість, перетворіть їх на гру, в якій його ніщо не буде обтяжувати і напружувати. Можливо, він і повірить, що так буде завжди?

Жінконенависник

Чому він такий. Йому жінки неприємні просто як біологічний вид, як клас: йому неприємні їхні манери, звички і шиті білими нитками маленькі хитрощі. Напевно, свого часу наша сестра йому добре насолила, ось він і розлютився на всю жіночу половину людства.

Як його завоювати. Місія майже нездійсненна. Хоча, звичайно, можна спробувати довести йому, що і серед жінок є хороші люди. Чим чорт не жартує, а раптом вийде?

Опубліковано 31 січня 2019 року

You cannot copy content of this page