fbpx

Від цих речей потрібно позбавитись до Нового Року

У кожної людини є свої проблеми, які вона намагається вирішити до настання Нового року, щоб увійти в нього без боргів і поганого настрою. Джерело

Від чого слід позбутися до Нового року

1. Відпустіть з життя людей, з якими вам не по дорозі. Заздрісники, недоброзичливці, колишні кохані і просто неприємні люди не зроблять ваше життя щасливим. Навчіться говорити їм «ні» і прощатися з минулим назавжди. Увійдіть в Новий рік з чистого аркуша, залишивши в ньому образи і докори. Проведіть ритуал, який очистить вас від накопиченого негативу, і перестаньте переживати про те, як складеться ваше життя без цих людей.

Читайте також: Піст – не привід відмовлятися від смачних страв: рецепт пісних шоколадних брауні

2. Святкуйте Новий рік у новому інтер’єрі. Позбавтеся від старих і обридлих меблів, розберіть комори та інші кути від накопиченого мотлоху. Без жалю викидайте все, чим ви не користуєтеся. Зробіть перестановку або проведіть косметичний ремонт — усе це допоможе вам оновити енергетику будинку. Зробіть своє житло зоною комфорту і затишку, де ви зможете відпочивати і набиратися сил.

3. Закрийте всі борги. Якщо це неможливо, то хоча б їхню частину. Зробіть все обіцяне, не відкладаючи на потім. Так ви зможете позбутися від негативу, який неминуче слідує за незавершеними справами. Якщо ви збиралися самостійно щось полагодити, купити потрібну річ, повісити поличку сусідам — ​​зробіть це до настання новорічних свят.

4. Позбавтеся від стрaхів. Якщо ви не можете самостійно впоратися з деякими фобіями, то зверніться до фахівців. Пам’ятайте, що більшість наших страхів нічим не обгрунтовані, і частіше за все ми боїмося невідомості і невизначеності. Зробіть перший крок до подолання себе, і вам стане набагато простіше досягати успіхів. Страх сковує людей, не даючи їм розвиватися.

5. Позбавтеся від шкідливих звичок. Якщо ви постійно спізнюєтеся, вставайте раніше, вчіться заощаджувати час, лаконічно виконувати справи, не розтягуючи їх. Куріння також варто кинути прямо зараз. Не йдіть на поводу у власного безвілля, боріться за благополуччя.

6. Припиніть ходити на ненависну роботу. Якщо ви не відчуваєте позитивних емоцій в місці, де проводите більшу частину часу, то така робота не дасть вам нічого хорошого. Не чіпляйтеся за посаду і не намагайтеся переконати себе в значущості вашої діяльності. Займіться тим, що вам до душі.

7. Відпустіть власні упередження щодо себе. Не намагайтеся рівнятися на людей, які вас оточують. Не женіться за стереотипами краси та успішності. Рухайтеся власним шляхом, підкоряючи висоти і насолоджуючись життям.

8. Відпустіть думки про те, що ви неспроможні у фінансовому плані. Розробіть план щодо закриття заборгованостей, почніть шукати нові шляхи для заробітку. Можливо, у вас є хобі, яким ви не займаєтеся через відсутність вільного часу. Перетворіть улюблене заняття у справу всього життя, і тоді ви зможете працювати для себе і на себе, отримуючи при цьому колосальне задоволення.

9. Перестаньте давати обіцянки, виконати які у вас не вийде. Навчіться відмовляти людям, якщо ви точно знаєте, що виконати їхнє прохання ви не зможете. Не шукайте собі виправдань. Просто перестаньте бути ввічливим для всіх. Вам більше не доведеться виправдовуватися і гарячково шукати вільний час для зайвих справ.

10. Перестаньте займатися самокопанням. Не жалійте себе. Знайдіть сили для руху вперед.Будь-яку з цих дій почніть негайно. Не тіште себе думкою про те, що до Нового року ще достатньо часу. Не крадіть у себе успіх і удачу, займаючись марним відкладанням справ, які будуть позитивно впливати на ваше благополуччя. Бажаємо вам подолати всі негаразди і зустріти Новий рік оновленими.

You cannot copy content of this page