fbpx

Віддячили – окупанти «націоналізували» верф Новинського у Херсоні

В холдингу ТОВ “Смарт-Мерітайм Груп, бенефіціаром якого є екснардеп і православний диякон Вадим Новинський, повідомили, що втратили контроль над Херсонською верф’ю.

Виявилося, що можна роками підтримувати російську повістку в Україні, але це ніяк не рятує від рейдерського захоплення майна.

“На теперішній час військові Російської Федерації не допускають адміністрацію та працівників на територію.
Генеральний директор СМГ звернувся з заявою про захоплення підприємства до всіх правоохоронних органів та СБУ», – написали в пресслужбі відомства.

В холдингу заявили, що верф була повністю зупинена і працювали тільки охоронці та екстрені служби.

«З першого дня окупації міста роботу Херсонської верфі було повністю зупинено. Для збереження кадрового потенціалу всім робітникам виплачується фінансова допомога. Останнього часу на території підприємства знаходились тільки працівники структурних підрозділів, які забезпечували фізичну охорону підприємства та роботу екстрених служб. Після захоплення верфі на території підприємства не залишилось жодного співробітника”, – додали в компанії.

Керівництво холдингу додало, що повідомило правоохоронцям про знаходження в акваторії верфі турецького судна з екіпажем, доля якого на теперішній час невідома.

Нагадаємо, що з 8 липня Новинський перестав бути народним депутатом України, заявивши, що зосередить свою увагу на гуманітарних проектах та служінні церкві.

Фото: prm.ua. 07/31/2022

You cannot copy content of this page