fbpx

Відмінний настрій навіть в такій неприємній ситуації- Сергій Прuтула повідомив про дуже неприємний іцидент, який вплине на ввесь його графік

Український шоумен Сергій Прuтула опублікував несподіване фото, на якому сидить на високому кріслі з гiпсом на лівій нозі. Що сталось з ведучим – невідомо, але чоловік не втрачає оптимізму та демонструє, як підвищувати свій настрій навіть в такій неприємній ситуації. Пише 24 канал

Сергій Притула має доволі насичений графік, адже окрім традиційного гастрольного туру з “Вар’яти-шоу” він мандрує україною з політичною партією “Голос”, до якої вступив, і спілкується з висуванцями у парламент.

Читайте також: ТАК салат з огірків я ще не готувала! Турецький огірковий салат, новий смак зі звичних продуктів

Втім, кропітка робота, схоже, далась в знаки, через що Прuтула заробив пeрeлом ноги. Гiпс у всю довжину ноги цьому підтвердження.

Що б не трапилось у житті, головне – щоб діти були щасливі та усміхнені!!! Перевірено на собі. Перепрошую у всіх, з ким “злітають” зустрічі. Будьте уважні і обережні!– йдеться у дописі Сергія, на якому усміхнені діти розмальовують фломастерами його гіпс.

Користувачі Facebook та прихильники Прuтули не залишились осторонь, і опублікували чимало слів підтримки, бажаючи Сергію швидшого виздоровлення та сил.

You cannot copy content of this page