X

Віктор не поїхав на риболовлю, а попрямував до офісу і став обзвонюватии всіх родичів і друзів. Сьогодні у його коханої день нарoдження – вирішив зробити сюрприз. Та сюрприз чекав на нього, але не з приємних

Віктор не поїхав на риболовлю, а попрямував до офісу і став обзвонюватии всіх родичів і друзів. Сьогодні у його коханої день нарoдження – вирішив зробити сюрприз. Та сюрприз чекав на нього, але не з приємних Джерело

Є у мене хороший знайомий на ім’я Вітя, якого я знаю вже років 10-12. Він все своє життя гарував заради того, щоб його сім’я ні в чому не мала потреби. З першою дружиною він розлучився ще років 20 назад, але зумів зберегти хороші відносини. З дітьми, які вже давно виросли, бачиться регулярно, постійно допомагає їм. А кілька років тому він знайшов собі молоду дружину, в якій душі не чув.

Читайте також: Баба, дізнавшись про першу вaгітність невістки, звонить подрузі: «Так, Галю, вaгітна Наталя. Щастя то яке! Нарешті Боженька послав діточок. Надіюсь, буде подібне на мене. Галю, я її одразу попередила, що про вaгітність нікому не можна розказувати, нікому, особливо перші 3 місяці. Головне, щоб ніхто не знав. На облік підем ставать під покровом ночі, в мене в реєстратурі є связі

Перший рік Вітя жив з молодою дружиною душа в душу. Вона зустрічала його з роботи, створюючи в будинку романтичну обстановку для вечері на двох, він обожнював її і дарував дорогі подарунки. Але ідилія швидко закінчилася тоді, коли молодій дружині набридло весь час сидіти на дивані і вона знайшла собі роботу.

Вітя прийде додому втомлений, жінки немає. Перекусить, дістане газету і засне прямо в кріслі. Згодом він почав здогадуватися, що у дружини з’явився коханець. Але доказів того ніяких не було. Одного разу, коли кохана в черговий раз затрималася на роботі, Віктор подзвонив в офіс. По інший бік трубки він почув милий жіночий голос, який сказав, що його дружина ще дві години тому поїхала додому. Але Віктор не став влаштовувати скaндал, коли дружина «напiдпитку» повернулася пізно вночі.

Так тривало місяці три. А напередодні дня нарoдження коханоїї, він запитав, як би вона хотіла відзначити це чудове свято. Дружина, не довго думаючи, відповіла, що ніякі урочистості їй не потрібні і вона буде працювати в цей день, оскільки не бачить приводу для веселощів в тому, що вона постаріла на рік. А чоловікові запропонувала з’їздити з друзями на риболовлю і відпочити там за двох.

Вітя мовчки погодився, а коли дружина заснула, то знайшов у коморі пляшку дорого шaмпанського та два келихи. Він зрозумів, що його спеціально випроваджують з дому, куди завтра прийде коханець.

Вранці, залишивши дружині записку, Віктор зібрав рибальські снасті, завантажив у машину і поїхав, тільки не на риболовлю, а до себе в офіс. Дочекавшись, коли кохана подзвонить йому на телефон, щоб поцікавитися, наскільки він далеко зараз знаходиться, Вітя почав обдзвонювати всіх родичів своєї «благовірної» і запрошувати в гості на 17 вечора. Він лише попросив, щоб ніхто не піднімався на поверх і не заходив в квартиру, а дочекалися його приїзду, мовляв, хоче влаштувати сюрприз.

Зустрівшись з ріднею, Вітя тихенько відчинив вхідні двері і разом з усіма пішов на носочках до спальні, де слабо світив нічник. Під вигуки «Happy Birthday» Віктор увімкнув світло. Яке було здивування родичів, коли з-під ковдри вискочив молодий хлопчина в костюмі Адама, а за ним і іменинниця в наряді Єви.

PS Сьогодні у Віті все добре. У нього нова дружина і вони чекають дитину.

K Anna:
Related Post