fbpx

Він не платив грошей на дітей поки не втрутився суд, не провідував, поки вони були школярами, не купив ніколи їм ані шкарпеток, ані найдешевших цукерок, але він був на весіллі сина, а мама – ні

Діти не бачили батька багато років. Він гастролював країною то будівельником, то різноробочим. Їм було за 20, коли він повернувся в рідне місто. Фінансово він цим дітям ніколи не допомагав, не знаю, як іншим.

Але на весіллі сина він з п’ятої чи сьомою дружиною, а також були і всі діти від наступних шлюбів. А ось матері не було. Не було на весіллі і старшої сестри. Сестра з солідарності з матір’ю не пішла.

Що міг сказати батько синові, що той не запросив на весілля матір? А може це майбутня невістка не захотіла бачити свекруху на весіллі?

Син запропонував матері допомогти з весіллям. Він же чоловік і бере все на себе. Але не розрахував можливостей, перед весіллям машину купили. І він запропонував матері або святковий стіл оплатити, або сукню, фату і взуття для нареченої купити а ще зачіску і макіяж. Сума за те й інше виходила приблизно однакова.

Мама погодилася стіл оплатити, але тільки за гостей зі свого боку. А їх було 15 людей з нареченим… Найближчих… Батько за свою ораву(12 осіб) сам заплатити може. Сторона нареченої цілком може сама оплатити своїх гостей, якщо запросили під сотню.

Більше син у матері не з’являвся, а дзвінки скидав.

У минулі вихідні святкували весілля сина. Всі веселилися і танцювали і тільки матір, дивлячись у віконце з 7 поверху, плакала…

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page