fbpx

Він пішов, не пояснивши причини. Став від мене ховатися, на дзвінки не відповідав, а я не розумію чому

Хочу навести порядок в голові, поставити всі свої звивини на місце. Ситуація така: я розлучилася з колишнім чоловіком. Через рік познайомилася з іншим чоловіком. Сподобалися один одному, зійшлися. Він виховує сина без дружини, у мене двоє дітей від першого чоловіка. Загалом, стали зустрічатися. Все було чудово – вихідні разом, відпустка, рибалка (я теж риболовлю люблю), прекрасно проводили час. Я вже планувала почати жити разом і йому натякала не раз – пора, мовляв, створити сім’ю. Він не заперечував, але і не схвалював. Словом, відмовчувався. Ну, я особливо й не наполягала. Мене влаштовували гостьові відносини. Але вони раптом припинилися. Він пішов, не пояснивши причини. Став від мене ховатися, на дзвінки не відповідав. А недавно подзвонив, каже: «Не ображайся, буде краще, якщо ми розлучимося». – «Чому?» Тут він і видав: «Ти для мене занадто складна жінка!»

«Ти занадто складна …» Не розумію, що могло трапитися? Все у нас було добре – взаємна симпатія, розуміння. І начебто ніяких складнощів. Я намагалася бути ніжною, турботливою і ніжною. І раптом стала «складною жінкою»! Які такі складності він в мені знайшов? Шукаю в собі якусь причину – і не знаходжу. Він навіть не натякнув. Зате подзвонив моїй подружці, вилив їй душу. Сказав, що я йому не підходжу, бо надто поступлива, на все готова. От тобі й маєш! Я дійсно звикла все робити для чоловіка. По-перше, завжди працювала, не сиділа у чоловіка на шиї. Ну і турботливою господинею намагалася бути, по дому все робила, навіть чоловічі справи. А з новим знайомим тим більше: до його приходу завжди смачненьке приготую, графинчик на столі, тапочки в передпокої його чекають. Iнтuм – за першим натяком. Він мене навіть називав «моя солоденька».

Галина

Думка психолога. Галино, але ж ви повинні сказати цьому чоловікові спасибі. За що? За те, що не став відмовчуватися, вводити вас в оману, а озвучив своє ставлення до вас хоча б через подругу. Чим продиктоване таке ставлення? Як це не дивно звучить, він вас «переїв». Ось уявіть, що ви наїлися свого улюбленого торта, а вам пропонують ще й ще. Вам захочеться дивитися на нього? Ось і йому так само. Переїв. Ви для нього – смачний торт, ласощі. Причому ласощі «доступні» – пригощайся коли хочеш, хоч весь час! Так і настало пересичення. Але можуть бути й інші причини. Наприклад, у нього виникло відчуття, що він вам не дуже й потрібний. У ліжку – так, а по життю ви така самостійна, це може відлякати чоловіка. Навіщо він вам, якщо ви самі все можете? Йому не дуже знаходиться місце у вашому житті, ніде проявити себе.

Читайте також: 12 мудрих порад: не давайте злу ввійти до вашого дому

І ще: якщо ви при кожній зустрічі нагадуєте про створення сім’ї, це також може спантеличити і налякати чоловіка – можливо, він поки не зовсім готовий. Регулярні натяки спрацьовують гірше вимоги. Викиньте з голови думки про те, що сім’я – це головне, що може вас об’єднати. Не квапте події, помиріться з вашим чоловіком через подругу і продовжуйте зустрічатися.

Джерело.

You cannot copy content of this page