fbpx

Він потай тікав від дружини до малолітньої дівчини. Правду вона дізналась згодом

Після полoгів Галина була сама не своя. Можливо це була рoдова дeпресія, чи через гoрмони всі почуття загострилися. Жінка постійно психували, плакала і діставала чоловіка. Навіть бажана дитина ситуації не рятувала. У Галі виникло маніaкальне почуття, що Гена їй зраджує. Джерело

Вона щодня скрупульозно оглядала і обнюхувала його одяг. А одного разу впросила свою маму посидіти з сином, а сама вирішила простежити за чоловіком. І сама пошкодувала потім, що це зробила. Вона дійшла слідом за ним до кафе, а потім стала дивитися через вікно.

Читайте також: Папа Римський поцілував маленьку дитину в чоло. А потім, сталось справжнє диво

За столик до її чоловіка сіла якась малолітня дівчина. Галя поривалася увірватися до них і висловити все те, що зараз вирувало і кипіло в ній. Але не стала. Вирішила поспостерігати, що буде. Ці двоє так мило щебетали, що жінка просто заходилась злісною слиною. Потім Гена поцілував цю малявку в щоку і вони розійшлися.

А вдома Галя закотила такий скандал, яких ще не бачили в їхньому будинку. Чоловік намагався щось сказати на своє виправдання, але жінка верещала на такій високій ноті, що чоловік просто нічого не зміг вставити. А потім він розвернувся і пішов. Додому ночувати не з’явився. І на наступний день теж. І тоді Галина зрозуміла, що малолітка все-таки взяла верх і забрала його з родини. І так порожньо стало у неї на душі.

Геннадій прийшов через тиждень. Спочатку Галя подумала, що за речами. Але все виявилося трохи інакше. Чоловік посадив трохи заспокоєну дружину за стіл і став все пояснювати.

Виявляється, в свою юність, сімнадцять років тому він зустрічався з однією дівчинкою. А потім вона поїхала в інше місто. А буквально перед нарoдженням їх з Галею дитини Гена зустрів перше кохання і дізнався, що у нього є дочка. Доросла сімнадцятирічна дочка. Як сказати про це псuхований на той момент Галині, чоловік не знав, тому і зустрівся з донькою потай.

У Галі відлягло від серця. Їй звичайно ж було неприємно, що колись у її чоловіка хтось був, але ревнувати до минулого вона вважала дyрницею. А з дочкою Гені вона зустрічатися дозволила. І сама в гості запрошувала. Гарна дівчина, до речі, виявилася.

You cannot copy content of this page