fbpx

Вінницькі діти влаштували шахові турніри з перехожими, щоб допомогти ЗСУ

Юні шахісти 5-річний Артем Кучер та 9-річний Родіон Зіньківський вирішили допомогти ЗСУ та упродовж місяця щовихідних пропонували перехожим зіграти партію за внесок для ЗСУ. Таким чином дітлахам вдалося зібрати 7 тисяч гривень. Про це розповіли у Спілці Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО та бойових дій.

Вони розповіли, що це не просто діти, а юні дарування, адже Артему лише 5 років, а вже має другий розряд з шахів у Вінниці, 9-річний Родіон — призер чемпіонату області з шахів. Хлопчики передали ЗСУ з таки благодійних турнірів 7 510 гривень.

“Цей внесок є значно більшим, адже неймовірно надихає саме усвідомлення – діти, 5 і 9 років, своїм розумом, талантом та з недитячою витримкою на кількагодинні виходи у спекотні дні роблять свій внесок у спільну перемогу. Це покоління точно житиме у незалежній, сильній та єдиній Україні”, — йдеться в повідомленні Спілки.

Звичайно, що за грою дітей пильно стежили батьки, а ігри організував та підготував керівник шахового клубу “Романтик” ДЮСШ №6 Михайло Шафір.

Фото: Суспільне.

08/30/2022

You cannot copy content of this page