fbpx

Вірусний лайфхак: як за лічені секунди завити волосся за допомогою фена і пластикової пляшки(відео)

У соцмережах стрімко поширюється новий лайфхак: як швидко завити волосся за допомогою фена і звичайної пластикової пляшки. Дівчата експериментують з новою технікою, яка, як стверджують деякі, може з успіхом замінити дорогі професійні перукарські пристрої і заощадити купу грошей.

У числі тих, хто випробував новий метод була відомий б’юті-блогер з Дубая Худа Каттан. І прийшла в захват, пишуть “Факти”.

Перш за все потрібно взяти пляшку і зрізати її верхівку. Потім зробити прямокутний проріз на боковій стінці – так, щоб в неї вільно могло пройти сопло фена. Усередині пляшка, зрозуміло, повинна бути чистою. Взяти пасмо волосся, злегка його скрутити і помістити всередину пляшки. А потім вставити в проріз сопло і включити подачу гарячого повітря секунд на тридцять.

Читайте також: «Дизель Шоу» оголосили дату першого після фaтaльної aвapії концерту

Пляшка може сильно нагріватися – так що краще це робити в рукавичках. Витягнути завите пасмо волосся і скропити його лаком для волосся. Повторити те ж саме з наступним пасмом.

Досліди вже провели і виклали їх результати в мережу безліч дівчат. Багато залишилися задоволені. Хтось не отримав очікуваного ефекту. Тим часом лайфхак продовжує ширитися в інтернеті.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

When you can’t afford dyson @9gaggirly

Публикация от 9GAG: Go Fun The World (@9gag)

You cannot copy content of this page