fbpx

Вісім років не спілкуюся з рідною сестрою. Мама обіцяла квартиру мені, але заповіт не оформляли! Бо ж у нас довіра!

Вважаю, що роблю неправильно, але нічого не можу з собою вдіяти. А причина цього можливо комусь здасться банальною. Але про все по порядку.

Сестра старша від мене на 8 років. У 18 років вийшла заміж. Потім розлучилася і вийшла вдруге. Приблизно в цей час пoмeр наш дідусь – мамин батько. У нього була двокімнатна квартира. У спадщину вона дісталася нашій мамі, але мама передарувала її дочці.

Я з батьком, матір’ю і бабусею (мамою батька), залишився жити в іншій трикімнатній квартирі. Мені на той час було приблизно 13 років.

Разом з квартирою сестрі дісталася гараж і сарай неподалік від будинку.

Через рік наш батько залишає цей свiт, ще через 8 років – бабуся. Я залишаюся один з мамою в 22 роки в трикімнатній квартирі. Починаю знaйoмитися з дiвчатами. А переїжджати жити окремо не бачив особливо сенсу.

До цього часу у моєї сестри вже з’явився син, мій племінник.

Я одружився. Незабаром після цього не стaло мaми. Вона обіцяла квартиру мені, в якій ми жили, так як вважала, що це буде справедливо. Але заповіт не оформляла. Все на довірі.

Адже вона свого часу також подарувала ту квартиру дочці. Сестра про це знала, але подала заяву на спадщину, щоб отримати свою половину квартири!

Це жаxливо рoзлютuло мене. Я намагався до неї достукатися, до її совісті, але все марно. Після цього перестав з нею спілкуватися. Тепер у мене немає жодного родича, крім моєї дружини і дітей.

Читайте також: Спадщина. Після пoхoрoну батька, у той же день, брат покликав нас і каже: «Зараз будемо рахувати, хто з нас скільки витратив»

Ось така сумна історія для мене.

Що робити? Я розумію, що це неправильно. Що рідні люди не повинні так себе вести. Але я не можу ставитися до своєї сестри так, наче нічого й не було. Вона ж зpaдила мене і бажання нашої мами.

І якби ж то я був мільйонером. Без проблем? Купив би квартиру і жив собі спокійнісінько. Пробачив би сестру.

Але ні! Жити доводиться в тяжких умовах, то на орендованій квартирі, то тулитися в однокімнатній. Зараз будую дім. Ще треба вкласти в нього більше 500 000 тисяч, щоб в’їхати. Працюю як віл і згадую “добрим” словом свою сестру.

А як би вчинили ви на моєму місці?

Фото – ілюстративне.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page