fbpx

Вітаємо! У фронтвумен українського гурту ONUKA Нати Жижченко та її чоловіка, продюсера та музиканта Євгена Філатова, відомого під псевдо The Maneken, з’явився первісток. Перше фото, та як назвали малюка

У фронтвумен українського гурту ONUKA Нати Жижченко та її чоловіка, продюсера та музиканта Євгена Філатова, відомого під псевдо The Maneken, з’явився первісток повідомляє Радіо Максимум.

Новина про те,що Ната Жижченко і чоловік стали батьками виявилась повною несподіванкою, адже зіркова мама приховувала, що скоро до них завітає лелека. Новоспечена мама поділилась радісною звісткою на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши ніжне чорно-біле фото.

На знімку ONUKA при надії тримає собачку, а Євген Філатов її обіймає. “Сьогодні нас вже четверо”, – підписала чуттєву світлину зірка. У коментарях Ната також розсекретила, що в них з’явився син. Свого первістка пара назвала Олександром.

The Maneken подякував коханій за сина та оприлюднив фото із малюком. “Філатов Олександр Євгенович”, – лаконічно написав він.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Филатов Александр Евгеньевич

Публикация от The Maneken (@themaneken)

Текст підготували – intermarium.news

Головне фото з вільних джерел

You cannot copy content of this page