fbpx

“Вколола бoтoкс з добавками “Русскій мір”: Герман обурила українців заявою про УПЦ (відео)

Екс-радниця біглого президента України Віктора Януковича Ганна Герман обурилася рішенням влади створити в країні єдину церкву.

В ефірі телеканалу News One екс-регіоналка заявила, що дана ініціатива є виключно політичним моментом, пише “Обозреватель”

“Коли я чую, що ставлять в один ряд автокефалію, безвіз, вступ України в НАТО, то у мене немає коментарів. Це речі непорівнянні”, – сказала Герман.

“Якщо ми хочемо інтегруватися в Європу, то повинні європейські цінності теж берегти. А в Європі церква і держава не залежать один від одного”, – заявила вона.

Читайте також: ДВАНАДЦЯТИРІЧНУ ВАЛЕРІЮ МОЛЬКО, ЯКА ЗНИКЛА 31 БЕРЕЗНЯ ПІД КИЄВОМ, ЗНАЙШЛИ

На слова Герман відреагував політолог Олексій Голобуцький, який звернув увагу на зовнішній вигляд жінки. “Ще одна богомольна проти автокефалії. Їм там у ФСБ, напевно, колять бoтoкс з добавками “Русскій мір” і “Скpіпи” – написав він у Facebook.

Користувачі мережі також були обурені заявою Герман на тему релігії. “Не звертайте уваги, вона просто дyрна”, “Раритет у всіх сенсах, навіщо взагалі реагувати на неї?” “Та ти що! Путіну розкажи про це”, “Вона погано вчила історію, тому несе нісенітницю”, “Нехай краще помовчить”, – пишуть коментатори.

https://youtu.be/9IzteMftBlE

You cannot copy content of this page