fbpx

Владислав Аллеров, син екскомандувача Нацгвардії України віддав життя прикриваючи відхід групи

Полковник Владислав Аллеров загинyв в бою з російськими окупантами на Харківщині, під обстрілом ворожої артилерії та мінометів він забезпечив відхід групи евакуації. Офіцер був сином екскомандувача Національної гвардії України Юрія Аллерова.

Про це розповів Дмитро Брук у середу, 1 червня.

Владислав Аллеров воював з 2014 року на найскладніших напрямах російсько-української війни.

З перших днів повномасштабного військового вторгнення окупантів, разом зі спецпризначенцями та побратимами з інших військових формувань, Владислав проводив успішні операції, аби вибити окупантів з українських міст, знищити техніку та живу силу.

37-річний захисник України поліг на Харківщині і похований у Львові.

“Група полковника вступила у вогневий контакт з противником та знищила ворога. Бойові групи відважно давали відсіч та стримували прорив окупаційних військ. Бої велись під час сильних артилерійських обстрілів.

Полковник Аллеров побачив, що один із побратимів отримав осколкове поранення нижніх кінцівок, миттєво кинувся йому на допомогу, наклавши турнікети, товариша передав групі евакуації та продовжив запеклий бій. Щільним вогнем, не шкодуючи себе, Владислав під обстрілом ворожої артилерії та мінометів забезпечив відхід групи. На жаль, саме тоді він отримав поpанення несумiсні з життям”, – розповів Брук, пише Новинарня.

Фото: Апостроф.

06/03/2022

You cannot copy content of this page