fbpx

Внучка розповіла бабусі про зpаду чоловіка! Ocь що зробила бабуся!

Цю історію розповіла у себе на сторінці одна з користувачок Мережі. Мудрість, якою з нею поділилася бабуся, безцінна. Можливо, тому історія так швидко поширилася по всьому Інтернету. Прочитайте і ви її.

Бабусин урок допомагає змінити ставлення до життя …

Цій жінці протягом 5 років зpaджував чоловік. У неї зараз дуже складний період, особливо те, що це відбувалося вже протягом стількох років, зламало її, вона просто хотіла здатися…

Одного разу вона пішла в гості до бабусі – єдине місце, де вона відчувала себе невимушено. Її бабуся була мудрою і люблячою жінкою. Вона взяла 3 каструлі і поставила на плиту, через якийсь час, вода в усіх каструлях почала кипіти. В першу вона поклала моркву. У другу – яйця. У третю – кавові зерна. Не кажучи ні слова, вона просто дивилася на каструлі. Так вона варила продукти протягом 20 хвилин. Потім вона витягла моркву і яйця, після чого поклала їх поруч з чашкою кави.

– Скажи мені, що ти бачиш?

– Моркву, яйця і каву – сказала внучка.

Бабуся попросила взяти в руки моркву. Вона взяла її в руки і сказала, що та стала м’якшою. Бабуся попросила розбити яйце. Після того, як вона зчистити шкаралупу, то побачила, що всередині яйце, круто зварене. Нарешті, бабуся сказала їй пригубити кави. Внучка любила каву, її аромат і тому, як тільки пригубила, на її обличчі з’явилася тінь посмішки.

Вона зупинилася на мить і потім запитала:

– Бабусю, а що це все означає?

Мудра  жінка почала пояснювати, порівнюючи всі негараздами, в даному випадку з окропом. Бабуся розповіла, як один і той же окріп може по-різному впливати на різні об’єкти: до «проблем» морква була твердою, сильною, але тепер вона стала м’якою і податливою. До «зустрічі з окропом» яйце було крихким, все, що захищало його внутрішній вміст від зовнішнього світу – це тонка оболонка. Але негаразди загартували його характер. І, нарешті, останнє, але не менш важливе – вона сказала, що кавові зерна зробили практично неможливе. Після того, як їх додали в киплячу воду, вони не тільки самі змінилися, але також змінили навколишній їхній простір.

Тоді бабуся запитала:

– А ким ти вважаєш себе? Коли біда стукає в двері, як ти реагуєш? Ти почуваєшся морквою, яйцем чи кавою? Невже ти морква, яка сильна лише в звичайних ситуаціях і яка розм’якає у важкий період? А можливо, ти яйце, яке в природних умовах м’яке, але якщо є труднощі стає твердим, як камінь? Або ти кавове зерно? Яке змінюється не тільки саме, але і змінює навколишній світ, то, що стає причиною негараздів? Складнощі роблять тебе кращою, розкривають всю твою сутність, дають розкритися твоєму аромату.

Читайте також: Повчальна історія про втрачені можливості: до кожного з нас один раз у житті приходить Бог

Коли все не так добре, як хотілося б, з ким ви асоціюйте себе? Як Ви справляєтеся з труднощами? Як морква, яйце або кавові зерна?

Мораль цієї історії така – щасливі люди, не обов’язково ті, які живуть без проблем, а ті, які вміють з будь-якої ситуації створити кращі умови для життя.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page