fbpx

Водії в Криму почали знімати літери «Z» та «V» зі своїх автомобілів

Кримськотатарський ресурсний центр (КРЦ) у своєму Фейсбук повідомив, що в тимчасово окупованому Криму водії почали знімати літери «Z» та «V» зі своїх автомобілів.

«Як повідомляють наші активісти в окупованому Криму, у Керчі, Сімферополі, Севастополі, Євпаторії та інших містах значно зменшилася кількість автомобілів із наліпками «Z» та «V», проте окупаційна влада змушує обклеювати громадський транспорт (автобуси, маршрутки, тощо) цими символами», – йдеться у повідомленні.

Кримськотатарський ресурсний центр ще у квітні 2022 року запустив інформаційну кампанію проти прибічників Z-фaшизму в тимчасово окупованому Криму, які маркують літерами «Z» або «V» свій автотранспорт і, таким чином, підтримують російську «спєцапєрацию».

«Тому ми продовжуємо свою діяльність далі, аби виявити усіх прибічників Z-фaшизму в окупованому Криму. Наразі у нашій базі знаходяться більше тисячі номерів авто. Найближчим часом ми передамо ці списки з ідентифікованими номерними знаками та даними власників Прокуратурі АРК, Національній поліції АРК та СБУ», – інформують у КРЦ.

КРЦ закликає надсилати їм фото з автомобілями з символами «Z» та «V» в тимчасово окупованому Криму чи на нових окупованих територіях України.

Анонімність та безпеку – гарантують, – йдеться у дописі.

Фото: kanaldom.tv.

08/04/2022

You cannot copy content of this page