fbpx

Володимир Зеленський відвідав Харківщину

Президент України вперше з початку повномасштабного вторгнення військ рф виїхав за межі Київської області. У межах робочої поїздки до Харківської області відвідав позиції українських військових, оглянув руйнування в Харкові на Салтівці, вручив нагороди, – пише пресслужба президента в неділю 29 травня.

Висвітлював поїздку харківський кореспондент каналу “Рада” в ефірі національного телемарафону, Зеленський їздив із Харкова у звільнене село Кутузівка в східних передмістях, що за 19-20 км від нинішніх позицій російських військ.

В пресслужбі зазначають, що Зеленський відвідав передові позиції.

Володимир Зеленський вручив військовослужбовцям державні нагороди та цінні подарунки й поспілкувався із захисниками України, ознайомився з оперативною обстановкою в зоні відповідальності підрозділів.

“Хочу подякувати кожному з вас за службу. Ви ризикуєте своїм життям заради всіх нас і нашої держави. Дякую вам за захист незалежності України. Бережіть себе!” – сказав президент захисникам України.

Відвідуючи район Харкова Салтівку, в президента виникла ідея прибрати панельні будинки, особливо на зруйнованих територіях та модернізувати міста, Україну, будуючи сучасне житло.

«Володимир Зеленський зауважив, що нові будинки потрібно зводити обов’язково з наявністю бомбосховищ та укриттів” – переповів Єрмак, пише Новинарня.

Фото: Новинарня.

05/29/2022

You cannot copy content of this page