fbpx

Волонтер – лайт: Тищенку закидають політичний піар

Журналісти Bihus.Info обвинувачують нардепа від “Слуги народу” Миколу Тищенка у політичному піарі.

Мовляв, політик провів благодійні вечори в Празі та Парижі, але не надав офіційний звіт щодо зібраних коштів.

Відомо, що засновниками благодійних івентів стала його дружина Алла Барановська, Евеліна Андрієвська та офіційна помічниця депутата і колекціонерка люксових речей Аліса Хомер.

Фонд запрошував українських кухарів, які готували національні страви на цих вечерях і відбувалися аукціони, на яких розігрували лоти, що символізують війну в Україні.

Перша благодійна вечеря була у Празі в червні, а друга в Парижі в середині липня.

Повідомлення про заходи публікувалися на сайті фонду Тищенка, а також на його сторінці у Facebook.

“Відразу кажу для хeйтерів – я виїжджаю на одну добу, а в понеділок вже буду на роботі у Києві. Пересуваємось нашою славетною “Укрзалізницею”, не на BMW M5 чорного кольору… Після повернення планую передати автомобілі, куплені на зібрані кошти з аукціону у Парижі”, – запевнив Тищенко у своєму Фейсбук.

Щодо паризького заходу, який відбувся в ресторані з трьома зірками Мішлен з середнім чеком від 200 до 350€, то на ньому було зібрано $120 тисяч.

Журналісти Bihus.Info питають чи варта шкура за вичинку – чи не було проведення заходів дорожчим за суму, зібрану на них для допомоги ЗСУ.

“До нас потрапив запис однієї телефонної розмови Миколи Тищенка. Розмова ця свіжа, липнева. З ким він говорив ми не знаємо. Говорив сам Тищенко. Говорив про політику, про піар і ще про багато речей, які не варто було б обговорювати настільки голосно. Тищенко обговорює діяльність свого благодійного фонду. Розповідає про вже проведені благодійні вечері. У Празі та Парижі. І будує плани на наступні”, – йдеться у розслідуванні.

Фото: Таблоїд УП.

08/06/2022

You cannot copy content of this page