fbpx

Волинські захисники облаштували свої позиції як повноцінні господарі – засіяли газон, посадили квіти, виклали дерев’яну доріжку, налагодили подачу і нагрівання води

Журналісти видання “Суспільне” зустрілися з бійцями Волинської тероборони і було вражені, що захисники облаштували свої позиції як повноцінні господарі – засіяли газон, посадили квіти, виклали дерев’яну доріжку, налагодили подачу і нагрівання води, а також зробили тренажерний зал і розводять кроликів.

“Готуємо зараз свинину, болгарський перець, помідори, цибулька. Це так можна сказати власний рецепт. Кожен по-своєму облаштовується, створює затишок, якщо є умови. Я думаю, у всіх підрозділах так, тому що ми такі є, ми – українці”, – говорить тероборонець Андрій.

Не забувають і про фізичне здоров’я – зробили імпровізований тренажерний зал і кажуть, що найчастіше займається спортом офіцер-психолог Олег.

“Займався рукопашним боєм, тобто рівень чемпіонатів України та області. Зараз складно підтримувати бойову підготовку на тому рівні, на якому вона була, але хто хоче, той знайде час”, ‒ розповів боєць.

Ще бійці розводять кроликів, нутрій та свиней у спеціально обладнаних бліндажах.

“Запрограмовані як треба, бойові кролики. Командир поставив бойове завдання потроху виховувати біологічну збpою. Потроху риють тунелі, скоро будуть в Білорусі”, – жартують терроборонівці.

Фото: Суспільне.

08/20/2022

You cannot copy content of this page