fbpx

“Вона не в СIЗO?!” Зовнішній вигляд Зайцевої викликав бурхливу реакцію в соціальній мережі(фото)

Винувaтиця cтрaшної ДTП у Харкові Олена Зайцева, яка з жовтня 2017 року перебуває в СIЗО, прийшла на судове засідання з ідеально доглянутими бровами, пише “Обозреватель”

На разючі зміни в зовнішності звернула увагу журналістка ICTV Тетяна Доцяк, опублікувавши відповідні фотографії на своїй сторінці в Facebook (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

“Той випадок, коли твій адвокат топить, що у тебе cтрaшні голoвні бoлі, а ти не втрималася і прийшла на засідання зі свіжими бровами”, – написала автор. Як видно неозброєним оком, Зайцева вдалася до послуг професійного фахівця.

Знімки учасниці рeзонанcної aвaрiї, де зaгuнyли шестеро людей, викликали бурхливу реакцію в соціальній мережі.

Читайте також: ГЕНПРОКУРОР УКРАЇНИ ЮРІЙ ЛУЦЕНКО СТАВ ДІДОМ

“Про її брови давно хотіла запитати… Вона завжди така свіженька і доглянута в залі суду… Вона не в СIЗO?!” – поцікавилася Катерина Курбанова.

“Ну в неї повністю обличчя з мейкапом”, – зазначила Олександра Малиновська.

“У СIЗО хороший кольщик, рівні брови зробив”, – з іронією підкреслив Юрій Ларін.

Примітно, що деякі користувачі мережі заступилися за Зайцеву. Так, адвокат Олександр Шадрін підтримав бажання жінок, навіть ув’язнених, виглядати красиво.

“Прагнення виглядати красиво – нормально для будь-якої дівчини/жінки. Всі мої підзахисні жінки завжди перед виїздом на суд намагалися “наводити марафет”, незалежно від соціального статусу. Благо, часу для цього вистачає з головою”, – прокоментував він пост Доцяк.

А ось як виглядала Олена Зайцева на попередніх судових засіданнях.

You cannot copy content of this page