fbpx

“Вони прийдуть і ще приповзуть навколішки до росії”: заява олімпійського чемпіона насмішила навіть жителів рф

У світі все більше видів спорту і спортивних федерацій приймають рішення усунути спортсменів з рф від участі в змаганнях.

Звісно, в рф вважають це “чорною” несправедливістю, а високопосадовці не раз робили гучні заяви про те, що професійний спорт і змагання без рф існувати просто не може. Проте, час показав – таки може. Більш того, існує і розвивається залишивши позаду навіть згадку про спортсменів з росії.

Нещодавно чотириразовий олімпійський чемпіон з біатлону Олександр Тихонов висловився про те, чого чекати спортсменам рф найближчим часом.

Заяву Тихонова опублікували на gazeta.ru.

75-річний Олександр вважає, що Захід почне повзти до росії на колінах:

“Я вже говорив неодноразово, що вони прийдуть до того, що росіян необхідно допускати до міжнародних змагань. Це телебачення, це конкуренція. Хто може скласти конкуренцію на міжнародній арені? росія!

Вони прийдуть і ще приповзуть навколішки! Нам будуть відчинені всі двері, а вони ще вибачатимуться! Я б ще подав до суду на ті федерації, які вирішили усунути росіян. І не треба цього соромитися!”.

Цікаво, що навіть жителі рф посміялись після цих слів. під відповідною публікацією зібралось чимало скептичних коментарів на кшталт: “Читаючи усе це, навіть я починаю сподіватись. що нас нікуди не повернуть”, “Аж соромно перед іноземцями читаючи таке”, “Можливо повзуть, але не в тому напрямку”.

17,08,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page