fbpx

Ворог не зміг захопити Сєвєродонецьк – Генштаб

«Розпочалася вже дев’яносто дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню», – йдеться у ранковому зведенні Генштабу.

Росія й надалі завдає ракетних та авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території України, пояснюючи це, нібито, розташуванням в українських школах, лікарнях та дитсадках військових підрозділів.

«Епіцентром запеклих боїв й далі залишається Сєверодонецьк, над яким ворог досі не зміг здобути повний контроль, і де нині тривають вуличні бої. Також за підтримки вогню мінометів росіяни йшли на штурм у напрямку населених пунктів Боброве та Устинівка, але успіху не мали», – кажуть в Генштабі

За добу ЗСУ на Донецькому та Луганському напрямках відбили 13 атак ворога, знищили два танки, шість артилерійських систем, вісім бойових броньованих машин та чотири ворожих автомобілі, а підрозділи протиповітряної оборони збили сім БПлА типу «Орлан-10», які ворог вже вимушений заміняти навіть дронами МЧС російської федерації.

Фото: скрін.

06/02/2022

You cannot copy content of this page