fbpx

Ворог вкотре атакував Львівщину: деталі від очільника ОВА

Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький. Наразі даних про кількість постраждалих немає.

“Над Золочевом сили ППО збили ракету. Внаслідок падіння ракети пошкоджень зазнав об’єкт цивільної інфраструктури. Інформація про потерпілих уточнюється”, – зазначив Козицький.

Згодом Козицький додав:

“Офіційно: Наші сили ППО збили над Золочевом російську ракету. Її уламки впали на цегельню. Наразі відомо, що постраждали четверо людей. Серед них одна дитина. Стан постраждалих лікарі оцінюють як легкий та середньої важкості. Запускали ракету з південно-східного напрямку”.

Про звуки вибухів на Львівщині повідомили о 13:25, відразу ж в ОВА наголошували, що працює протиповітряна оборона. Повітряна тривога тривала в області понад годину.

Мер Львова Андрій Садовий також опублікував повідомлення про роботу ППО. У самому ж Львові під час повітряної тривоги було тихо.

Вибухи було чути також у Хмельницькій області та на Тернопільщині – теж спрацювали захисники українського неба. Ворожі ракети вдалось відбити.

Щодо Тернопільщини, то за попередніми даними, обійшлось без жертв та значних руйнувань. Ворог випустив по області відразу декілька ракет – усіх їх вдалось збити.

Фото: Максим Козицький.

06/14/2022

You cannot copy content of this page