fbpx

“Ворог вже святкує перемогу”: Макс Гордєєв про те, чого очікувати від ситуації навколо Запорізької АЕС, та чим закінчиться війна

Погляд усього світу прикутий до Україні і до ситуації, що склалась навколо Запорізької АЕС. Відомий eкстрасенс і переможець кількох “Битв eкстрасенсів” Макс Гордєєв розповів, чого очікувати від ситуації навколо ЗАЕС, та передбачив, чим закінчиться війна в Україні.

Як сказав Макс, наші вороги уже зараз святкують перемогу:

“Ворог впевнений, що він повністю окупував цю територію. Плюс-мінус так і є. На даний момент ситуація не змінилася. Загалом ворог вже святкує перемогу. Він намагатиметься завдати шкоди Україні, будуть великі маніпуляції. Це (захоплення ЗАЕС, – УНІАН) дуже потужний важіль на український народ. Зараз окупанти думають, що вони перемогли у війні”.

Відповідний прогноз Макс Гордєєв опублікував на своєму YouTube-каналі.

Але eкстрасенс передбачив, що окупанти покинуть ЗАЕС, так і не отримавши бажаного:

“Зараз вони намагаються маніпулювати. Але буде якийсь договір. Реально нічого поганого не буде. І, насправді, підiрвати електростанцію вони не планують. Вони просто хочуть захопити деякі території, всіх налякати. Але вони розуміють, що якщо підiрвуть АЕС, то і їх життя теж буде в небезпеці. Це вибyх, який зітре всю Європу”.

Окремо, Макс Гордєєв запевнив, що попри все що зараз відбувається, саме Україна здобуде перемогу у цій війні, і попросив бути особливо уважними 1 вересня.

09,08,2022

You cannot copy content of this page