fbpx

Вплив часу народження на долю і характер людини

Час, в який ви народилися, часто визначає основні особливості характеру, поведінку, особисті уподобання і багато іншого. За допомогою нумерології кожен зможе дізнатися, яка планета впливає на народженого в певний час доби.

Вплив кожної планети найбільш сильний у визначений час. Нумерологи ділять добу на періоди, що дорівнюють двом годинам, і саме в такі проміжки конкретна планета робить особливий вплив на характер народженого.

24:00 – 02:00, планета Меркурій

Люди, народжені в цей проміжок часу, наділені надмірною цікавістю. Вона допомагає розібратися з важкими питаннями в роботі і навчанні, але часто суттєво псує життя оточуючим. Народжені в період з 12 до 2 години ночі, можуть сильно зіпсувати відносини з близькими людьми, але завдяки природній товариськості і активності здатні трохи згладити неприємне враження про себе, як людини, «що суне ніс» в чужі справи.

02:00 – 04:00, планета Венера

Нумерологи схильні вважати, що в характері людей, народжених в цей час, присутня зайва працьовитість. Ці люди не зупиняються перед труднощами, і, якщо мета поставлена, досягнуть її навіть ціною власного здоров’я. В особистих відносинах також звикли домагатися свого, і за рідкісним винятком, обраний ними партнер буде піддаватися постійному впливу і увазі. Однак підвищене почуття власності часто заважає створити міцний шлюб, через бажання зробити все по-своєму і відмови йти на компроміси.

4:00 – 6:00, планета Марс

Марс наділяє людей, народжених в цей проміжок часу, вольовим характером. Вони завжди прагнуть зайняти лідерські позиції і не визнають ні найменшого натяку на обмеження своєї свободи. Активність цих людей завжди має чітку мету, до якої вони йдуть, незважаючи на труднощі. Прямолінійність часто заважає їм в особистих відносинах, тому що люди Марса звикли говорити всю правду в обличчя.

6:00 – 8:00, планета Нептун

Людей, що народилися в ці ранкові години, відрізняє тонка натура. Вони чутливі і вразливі, часто замикаються в собі і займаються «самокритикою». Нептун наділяє цих людей багатою фантазією, за якою вони ховаються від надмірно суворого світу. Творчо обдаровані, вони часто домагаються успіхів у мистецтві, але їм складно створити сім’ю через вигадані ідеали, які сильно відрізняються від дійсності.

Читайте також: Рік неймовірного везіння: щасливчиками 2019 року стануть два знаки Зодіаку

08:00 – 10:00, планета Уран

Особлива риса людей, чиїм покровителем виступає Уран – готовність надати допомогу оточуючим. Вони володіють харизмою, до них тягнуться за порадою і допомогою. Їх покликання – лікування душі і тiла. Такі люди незамінні в суспільстві і завжди готові прийти на допомогу, вислухати, допомогти справою і порадою. Вони можуть бути прекрасними вчителями, навчати премудростям життя.

10:00 – 12:00, планета Сатурн

Під впливом Сатурна часто народжуються справжні політики і громадські діячі. Вони володіють твердим характером і силою волі, не схильні до спонтанних вчинків і розмірено йдуть по життю, завойовуючи свою репутацію і авторитет. Люди Сатурна навряд чи пробачать свого кривдника і здатні обрушити гнів на того, хто перейшов їм дорогу. В особистому житті вони авторитарні і займають чільні ролі, однак при всій твердості є уважними і турботливими партнерами.

12.00 – 14.00, планета Юпітер

Юпітер впливає на характер людей, штовхаючи їх на постійний пошук нових емоцій і вражень. Вони легко сходяться з людьми і мають великий список знайомих як в дружбі, так і в особистому житті. Люди Юпітера знаходяться в постійному русі, їх не зупиняють «падіння». Вони з особливою завзятістю прагнуть рухатися вперед, не зупиняючись на досягнутому, і постійно піднімають особисту планку.

14:00 – 16:00, планета Плутон

Народжені в цей проміжок часу часто невгамовні і рухливі. Вони активні і завжди прагнуть досягти поставлених цілей. Їх не зупиняють невдачі, вони готові до власних промахів. Однак часто люди Плутона починають «битися головою об стіну», не маючи можливості звернути з наміченого шляху. В молодості їм не вистачає поважності і раціонального підходу до життя, що дозволило б їм досягати бажаного більш розумно.

16:00 – 18:00, планета Венера

Венера наділяє народжених у вечірній час чуйністю, м’якістю і почуттям такту. Люди здатні згладжувати гострі кути будь-яких конфліктних ситуацій, романтичні і схильні до ідеалізму в усьому. Головною метою свого життя часто вибирають прагнення знайти справжню любов, але на цьому шляху їх чекають часті розчарування і розбиті об сувору реальність романтичні ідеали.

18:00 – 20:00, планета Меркурій

Цей час під впливом Меркурія наділяє людей стійкістю. Вони готові йти до кінця, незважаючи ні на що. Однак крайності, на які готові піти люди Меркурія, часто заважають їм просто насолоджуватися життям. Вони часто прагнуть вирішити проблеми своїх знайомих, забуваючи про власні пріоритети і особистому житті.

20:00 – 22.00, планета Сонце

Сонце наділяє людей бажанням бути в центрі уваги. Вони буквально упиваються своєю значимістю і часто ласі на лестощі. Романтична натура і прагнення до нових емоцій дозволяють людям Сонця легко знаходити спільну мову з оточуючими і займатися публічною діяльністю, досягаючи висоти в кар’єрі мистецтва або політики.

22:00 – 24:00, планета Місяць

Люди Місяця – філософи, які прагнуть досягти внутрішньої гармонії. Вони часто виглядають незворушними і непохитними, досить пасивні і в зв’язку з цим пізно починають домагатися статусу в суспільстві і кар’єрного зростання. Стабільність і розміреність в житті допомагає їм не поспішаючи облаштовуватися, створювати міцні сім’ї і в зрілості знаходити незалежність у всьому, що стосується матеріальних благ.

Опубліковано 11 січня 2019 року

You cannot copy content of this page