fbpx

Вплив сонячного затемнення 21 червня будемо відчувати протягом цього та наступного тижнів. як воно вплине на кожного з нас

Сонячне затемнення відбудеться 21 червня о 9:41 за київським часом. Його вплив будемо відчувати протягом цього та наступного тижнів.

Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

“Це сонячне затемнення можна вважати унікальним, бо відбудеться у день літнього сонцестояння 21 червня, – каже астролог. – Вже у суботу напередодні затемнення люди відчують погіршення самопочуття. Не їдьте далеко від дому. Не залишайте самотніми літніх родичів. Вони потребують особливої уваги і турботи у ці дні. Затемнення вплине на кожного з нас. Головне не прагнути різких змін. Нічого хорошого з цього не вийде”.

У день затемнення думайте про щось хороше, просіть здоров’я і достатку для себе та рідних.

“Зверніть увагу на події, які відбуваються з вами, – говорить Максимова. – У багатьох доля може різко змінитися. Хтось вирішить пакувати валізи і їхати на заробітки. Не спішіть на цьому тижні змінювати місце проживання, вирушати у подорож, звільнятися чи найматися на роботу. Важливі рішення перенесіть на другу половину липня і серпень. Людям уриватиметься терпець. У цей час відновляться народне невдоволення”.

За словами астролога, неділя видасться важкою.

“Погано працюватиме голова, – каже Максимова. – Люди керуватимуться спонтанними примхами, а не здоровим глуздом. Вихідні не підходять для старту нових проєктів, гучних розваг і вечірок. Змінюють поведінку тварини. Вони можуть ставати дратівливими або навпаки більш спокійними, вимагати більше уваги до себе. Не гуляйте самі порожніми вулицями. Підтримайте власний імунітет. Збільште кількість вітамінів у своєму раціоні”.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page