fbpx

Все закрутилось швидко і несподівано. Я жила окремо від мами у іншому місті, тому не вважала за потрібне їй повідомляти про те, хто саме є моїм кавалером. Знала, що реакція буде бурхливою

Про свого рідного батька я не хочу нічого казати. Я скільки себе пам’ятаю, мене виховувала лише мама. Саме тому мені так складно було прийняти те, що в неї з’явився чоловік. Коли мені виповнилося 16 років, мама привела до нас у будинок Віктора.

Я одразу його не прийняла, він мені зовсім не сподобався. Тепер я розумію, що вся справа була втому, що раніше вся мамина увага належала тільки мені і більше нікому. Я не була готова до того, що в нашому світі маленькому ще хтось з’явиться.

Віктор з мамою прожили не довго і розлучились. Можливо справа була в тому, що він був молодшим від мами на десять років, а може те, що мама ніяк не могла знайти з ним спільну мову у дрібних побутових питаннях, але прожили вони чотири роки і на тому все.

Я вже вчилась у інституті. коли дізналась. що вони розлучились. ніяки емоцій від того я не відчула. Ну було, то й було. забула. І ось минуло п’ять років і я зустріла Віктора випадково у кафе. Ми розговорились і несподівано весело провели час. він провів мене додому а наступного дня запропонував з’їздити на кінну прогулянку, адже пам’ятав, яку я мала мрію.

Все закрутилось швидко і несподівано. Я жила окремо від мами у іншому місті, тому не вважала за потрібне їй повідомляти про свої стосунки, але нині я при надії.

Я не знаю, як розповісти про все це мамі. Відчуваю себе винною, хоча й сама не розумію у чому моя вина. Віктор і я вже рік, як проживаємо разом. Він прекрасний чоловік і буде люблячим татом, я це відчуваю.

11,01,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page