fbpx

Всі брeшуть і лицeмірять: рoсійський “Холостяк” пoпрощався на прoекті відразу з трьома дівчатами (фото, відео)

На російському телеканалі ТНТ стартував новий сезон шоу “Холостяк” з 23-річним музикантом Єгором Крідом.

У другому випуску учасники проекту вирушили до Барселони, після чого головний герой вигнав трьох дівчат, пише “Обозреватель

Для першої зустрічі учасниці зібралися на вечірці у басейну, але Крід запізнився на чотири години, чим дуже засмутив дівчат. Деякі з них різко висловлювалися на адресу Єгора, а Уляна Пилаєва назвала його “єдиним козлом з усіх холостяків”.

Він заявив, що з таким ставленням до ситуації їм потрібно звернутися до лайф-коуча. Також “холостяк” зазначив, що Дарина Клюкина єдина, з ким би йому хотілося провести час, і запросив її на перше побачення.

Читайте також: “СЕСТРА ВИТЯГЛА, ЩОБ НЕ НАЧУДИЛА НА ВСЮ КРАЇНУ”: ВІДЕО З IСТEРИКOЮ УЧАСНИЦІ ШОУ “ХОЛОСТЯК” OБУPИЛО МЕРЕЖУ

Іншим дівчатам не пощастило. Через критику, яку вони обрушили на Єгора, на проекті панувала напружена атмосфера. Перед церемонією троянд Анастасія Смирнова заявила Кріду, що всі дівчата брешуть і лицемірять.

Можливо, через слова Анастасії Єгор прийняв рішення вигнати з проекту відразу трьох учасниць. Цього разу пішли Олена Ридкіна, Уляна Пилаєва і Амелія Фоміна. Крід був обурений словами Олени про якогось чоловіка, з яким вона в будь-який момент може зaйнятися ceкcом.

Слідом за Ридкіною додому відправилися і дві інші учасниці.

Крід звинуватив їх у зайвому негативі в свою адресу. Уляні “холостяк” запропонував взяти троянду, якщо вона “постарається змінитися”, але дівчина відмовилася.

You cannot copy content of this page