fbpx

Всі будуть задоволені: названо новий трендовий колір (фото)

Дослідники з американської компанії WGSN – світового лідера з прогнозування в галузі моди та дизайну – роблять висновки на основі соціологічних опитувань та наукових фактів, пише Радіо Максимум

WGSN “бачить” на 24 місяці наперед. Один з останніх важливих “прогнозів” – колір літа 2020 року. Ним, на думку фахівців, стане так званий неом’ятний.

Чому саме цей відтінок? У директора департаменту кольору WSGN Джейн Моннігтон Бодді є кілька аргументів. По-перше, він футуристичний, а 2020 рік – свого роду рубіж настання майбутнього. Дія першого “Того, що біжить по лезу” Рідлі Скотта розгортається під кінець 2019. У 1982 році майбутнє видавалося режисерові холодним, незатишним, насиченим неоновими вогнями. Один з них, напевно, виділяв це неом’ятне світло – принаймні, це легко уявити.

По-друге, колір знаходиться між природою і технологічністю. Тобто він і натуральний, і синтетичний одночасно – кому як подобається – колір кіберпанку з “Матриці” і того ж “Того, що біжить по лезу”.

Читайте також: ЕКСПЕРТИ НАЗВАЛИ НEБEЗПЕЧНУ ДЛЯ ЖІНОК ПРОЦЕДУРУ

Так само як і біопанк – колір стін імпровізованої лікарні, де пройшов останній показ Gucci c невідомими звірятками та клонованими головами моделей, творінь біології майбутнього (якщо пофантазувати).

По-третє, він не має прив’язки до статі. Не можна назвати його суто чоловічим або жіночим – всі задоволені.

You cannot copy content of this page