fbpx

Всього 4 інгредієнта і готово: подруга розповіла, як за 10 хвилин готує дітям смачний ванільний десерт

Багатодітна мати з Сіднея поділилася на сторінці в соціальній мережі дуже простим рецептом. Всього чотири інгредієнти, кілька хвилин часу – і дуже смачні ласощі готові! Діти в захваті. Інші мами по всьому світу теж – адже вони можуть зробити сім’ю щасливою під час теперішнього непростого часу.

Необхідні інгредієнти

Все що потрібно, легко купити в будь-якому супермаркеті. Адела Ловренчіч бере два листа листкового тіста (в пачці зазвичай стільки і буває), цукрову пудру і напівфабрикат для ванільного крему, молоко.

Також знадобиться рослинна олія для смаження. У австралійської господині є фритюрниця, але навіть якщо її немає, це не страшно. Можна використовувати звичайну сковорідку з високими бортами, каструлю або мультиварку. Туди налити олію, підігріти. Температура повинна бути 160 ° C. Якщо плита газова, то виставити середній вогонь і добре прогріти, але олія не повинна кипіти.

Приготування тіста

Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі – листи попередньо відокремити один від одного. Нарізати пласти тіста на невеликі квадрати – тут не обов’язково дотримуватися точності. Головне, щоб дітям було зручно брати шматочки.

У гарячу олію опустити тісто і смажити близько 6 хвилин до золотистої скоринки. Тісто має збільшитися в розмірах. Стежити за тим, щоб шматочки не торкалися одне одного.

Готове тісто викласти на блюдо, дати йому охолонути. Тим часом можна приготувати крем. Найпростіше використовувати заготовку – дуже заощадить час. Це буває дуже доречним, коли навколо носяться нудьгуючі голодні діти.

Як зробити начинку

Напівфабрикат для ванільного пудингу використовувати теж дуже просто. Як правило, його треба розвести теплим молоком і підігріти в каструлі до кипіння. Щоб крем вийшов без грудочок, треба висипати суху суміш в рідину, а не навпаки! Кількість молока вказується виробником на упаковці. Зазвичай близько 200 мл. на сто грам сухого напівфабрикату. Якщо потрібно більше крему, то краще взяти кілька пачок.

Підігрівати на повільному вогні, постійно помішуючи. Зручно використовувати віночок, але підійде і вилка. Як тільки закипить – зняти каструлю з вогню. Крему дати охолонути. Необов’язково використовувати саме таку начинку. Варіантів дуже багато:

  • згущене молоко
  • варення або джем
  • збиті вершки або сметана
  • бананове пюре
  • шоколадна паста

Якщо хочеться зменшити кількість цукру, то в якості начинки використовуйте густий натуральний йогурт з додаванням свіжих ягід і ванілі.

Завершальний етап

Тісто вже охололо. За допомогою гострого ножа кожен квадратик акуратно надрізати збоку і потім додати туди начинку. Посипати цукровою пудрою. Солодка закуска готова, можна кликати сім’ю!

Є й інший варіант подачі. Взяти кілька начинок, розкласти по креманках. Розставити на столі разом з листковими квадратиками. Кожен бере по шматочку тіста і вибирає ту начинку, що більше подобається.

Відвідувачі сторінки в соціальній мережі прийшли в захват від цього простого рецепту. Один чоловік навіть сказав, що тепер зважився придбати фритюрницю. Дівчина пообіцяла нарешті вийти за свого залицяльника, якщо він приготує їй цю страву.

You cannot copy content of this page