fbpx

“Всюди повертаємо український прапор і захист для наших людей!”: Президент України подякував захисникам України та розповів, скільки населених пунктів звільнено від окупації

Наші героїчні ЗСУ продовжують звільняти Харківську область. Якщо вчора повідомлялось про те, що звільнено було 20 населених пунктів, то на сьогодні їх уже понад 30.

Про це повідомив український президент під час вечірнього традиційного відеозвернення 9 вересня.

Цитуємо:

“Наша армія, розвідка та Служба безпеки України продовжують активні дії на кількох оперативних напрямках. Успішно продовжують. На цей час ЗСУ звільнили та взяли під контроль понад 30 населених пунктів у Харківській області. У частині сіл регіону тривають заходи з перевірки та убезпечення території, поступово беремо під контроль нові населені пункти – всюди повертаємо український прапор і захист для наших людей”.

Окремо під час свого звернення Володимир Зеленський звернувся до жителів звільнених територій. він висловив прохання повідомляти представникам “наших сил будь-яку відому вам інформацію про злoчини окyпантів на українській землі. Підрозділи Національної поліції повертаються у звільнені населені пункти Харківщини”.

Також президент України подякував кожному, хто відвойовує та боронить Україну від ворога. Також Володимир Зеленський підписав нові укази про нагородження воїнів.

До наших мужніх і незламних Захисників президент звернувся з такими словами:

“І хочу подякувати сьогодні нашим розвідникам, нашим спецслужбовцям, які вкотре проявили себе дуже результативно у вигнанні ворога. Дякую й бійцям 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого – командувач на Харківському напрямку особливо відзначив героїчні дії хлопців із цієї бригади.

Не забуваємо й про інші напрямки. Жoрсткі бoї тривають і на Донбасі, і на півдні нашої країни. Дякую морським піхотинцям 503-го батальйону за мужність на Донеччині. Дякую воїнам-розвідникам 131-го окремого розвідувального батальйону, які, ризикуючи життям, висуваються першими, забезпечують виконання поставлених завдань загальновійськовими підрозділами на Херсонщині. Дякую всім нашим хлопцям і дівчатам, чоловікам і жінкам, які воюють за Україну!”.

Дякуємо нашим мужнім і незламним Захисникам! Слава ЗСУ!

10,09,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page