fbpx

Ви будете здивовані коли дізнаєтеся для чого деякі люди підпалюють у себе вдома лавровий лист

Після того як я дізналася навіщо підпалювати лавровий лист в будинку, сама це роблю!

Виявляється лавровий лист це не тільки спеція! Аромати можуть мати сильний вплив на наш організм.

Наприклад, запах лаврового листа заспокоює тіло, розум і створює розслаблюючу атмосферу. Крім найпоширенішого застосування – на кухні, лавровий лист може бути використаний і для інших цілей.

Лікувальні властивості лаврового листя були вперше використані древніми греками. Вони володіють потужними протизапальними і заспокійливими властивостями, і можуть бути надзвичайно корисними в разі епілепсії.

Крім того, вони звільняють дихальні шляхи, контролюють рівень холестерину, зменшують стрес, лікують безсоння, і регулюють високий артеріальний тиск.

Для того, щоб користуватися перевагами лаврового листя, ви можете приготувати його в кип’яченій воді і додати в їжу. Крім того, ви можете покласти лаврове листя в миску, підпалити, а через пару секунд загасити вогонь, і нехай аромат поширюється по вашому будинку.

Крім того, лаврове листя є надзвичайно ефективними в боротьбі з тарганами. Їх запах відлякує тарганів, при цьому такий засіб є абсолютно безпечним як для ваших дітей, так і для домашніх вихованців.

Ви можете використовувати їх сухими або свіжими, але для кращого ефекту, використовуйте сухі, так як їх запах сильніше.

You cannot copy content of this page