fbpx

Ви не повірите, наскільки чудовою може бути на смак ікра з квасолі! Тепер готую цю страву постійно!

Сьогодні ми поділимося з вами ще одним простим і неймовірно смачним рецептом. Ця нехитра закуска з квасолі припаде до смаку абсолютно всім гостям!

Порадуйте себе і інших незвичайною ікрою з квасолі домашнього приготування.

Необхідні інгредієнти:

– 4 зубчики часнику

– 300 г квасолі

– корінь пастернаку

– 1 цибулина

– 1 морква

– 1 склянка олії

– сіль

– мелений перець

Як приготувати смачну ікру з квасолі:

1. Для початку потрібно перебрати боби, ретельно промити і замочити на ніч у воді.

2. На наступний день, коли прийшов час готувати, зливаємо стару воду, в якій замочували боби, наливаємо нову і доводимо до кипіння. Проробляємо ці маніпуляції 3 рази. На четвертий раз кип’ятимо квасолю близько 20 хвилин, потім додаємо очищений пастернак і моркву.

3. Продовжуємо відварювати нашу квасолю на повільному вогні до повної готовності.

4. Коли наша овочева суміш охолоне, подрібнюємо її до стану пюре за допомогою ручного міксера. Дрібно нарізаємо цибулю, додаємо сіль і трохи води, а після викладаємо суміш поверх ікри.

5. Поступово додаємо масло, не забуваючи активно перемішувати ікру, потім додаємо подрібнений часник, сіль і перець за смаком.

6. У самому кінці викладаємо квасоляну ікру на велике блюдо і прикрашаємо шматочками моркви, пастернаку і маслинами без кісточок. За бажанням можна додати гілочку петрушки або будь-яку іншу зелень.

Бажаємо вам і вашим гостям смачного! Не забудьте поділитися цим простим рецептом дуже смачної ікри з квасолі з вашими друзями!

You cannot copy content of this page