fbpx

“Ви ж розумієте, це ж нонсенс – бути в Одесі й на морі не скупатися”: В Одесі на деяких пляжах навіть сітки встановили, аби люди до моря не йшли, але одесити на те й одесити

Не секрет, що через воєнні дії на пляжах Одеси цьогоріч купатись заборонено. Але одесити, на те й одесити. Їм навіть паркан не перешкода.

На деяких пляжах і місцях для відпочинку з’явилися паркани з сіток, аби люди не ризикували життям і не лізли до води. Однак одесити перешкоду “не помітили”, зробивши в огорожі дірки, все ж ідуть до води.

Через дірки в огорожі одесити ведуть до води, навіть дітей.

Працівник пляжного закладу Вадим Шпирко розповідає:

— Що робити, щоб не лізли? Попереджаємо, говоримо, що не можна, що це небезпечно, але цілий день ось так от і розмовляємо з людьми.

А от одесити усе розуміють, але логіка у них своя:

— Яка заборона? Ну запускають собак, значить, мін немає, ми перевіряємо.

— Жарко, хочеться, всім хочеться. І тим більше, що всі в Одесі живуть. Ви ж розумієте, це ж нонсенс – бути в Одесі й на морі не скупатися.

Місцеві рятувальники попереджають, що цьогоріч пляжі офіційно не відкривались, а тому й дно моря не чищене. До того ж міни може принести з глибини.

Військові нагадують, що окупанти навпаки обирають своєю ціллю місця відпочинку та скупчення людей. Але одеситів і це не лякає.

07,07,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page