fbpx

Виберіть голуба та дізнайтесь, яке передбачення він вам приніс

Отримайте своє передбачення прямо зараз. Просто виберіть голуба і чекайте на приємний сюрприз, розповідає Елки Зеленые.

Пропоную вам розвіяти сумні думки (якщо вони звичайно ж у вас були) і трохи повеселити себе. Приготуйтеся, зараз ви отримаєте приємне повідомлення з майбутнього. Воно неодмінно збудеться, якщо ви будете вірити в нього і чекати. Я запевняю вас, послання будуть тільки позитивними.

Подивіться на голубів. Довіртеся своїй інтуїції (можете закрити очі) і виберіть одного з них.

Голуб 1: ДОСТАТОК

Ви досить сильна людина зі щасливою удачею. Так, іноді ви стикаєтеся з труднощами, які змушують вас засумніватися в собі і власних силах. Але не дозволяйте нікому впливати на вашу справжню цінність і руйнувати ваші плани. Адже всередині вас живе та сила, яка допоможе вам досягти своєї мети. Любіть життя і насолоджуйтеся кожним моментом. Вірте в краще і воно обов’язково прийде у ваше життя

Читайте також: Цей тест розкриє дещо глибоке про вашу особистість: придивіться до зображення

Голуб 2: СИЛА

Любов до навколишнього світу є вашою істинної силою. Ви дуже чуйні і добре ладнаєте з людьми. Це вам допомагає отримати набагато більше, ніж ви розраховуєте на початку. Будьте більш рішучими, ви обов’язково отримаєте те, на що заслуговуєте. Не здавайтеся і не прискорюйте події. Все прийде тоді, коли настане час. Не втрачайте надії, не переставайте боротися за свої мрії. Всесвіт готовий вам дати те, про що ви просите.

Голуб 3: НАДІЯ

За своєю вдачею ви дуже добра і щедра людина, і ви завжди багато робите для інших і готові допомогти всім, хто потребує допомоги. Тепер настав час отримати нагороду за ваші труди. У ваше життя йдуть хороші речі і приємні події. Але для цього вам потрібно дозволити всесвіту винагороджувати вас за старання. Розкрийте руки і відчувайте себе гідними любові, успіху і щастя. Нехай ваша нагорода прийде і віддячить за все, що ви зробили.

You cannot copy content of this page