fbpx

Виглядала витончено і стильно: вaгiтна на 9 місяці Кейт Міддлтон відправилась у магазин (фото)

Кейт Міддлтон, яка чекає на появу третьої дитини, не збирається сидіти на королівському дивані до початку пoлoгів. Герцогиня Кембриджська не бере участь в офіційних заходах, однак не відмовляється від звичайного шопінгу в супермаркеті, пише 24канал

Хоч Кейт Міддлтон офіційно заявила, що вже не буде учасницею світських заходів у Великобританії, сидіти у декреті все ж не збирається. Герцогиня на 9 місяці вaгітнoсті відправилась у магазин, де закупила чимало продуктів.

Читайте також: ГОСПОДНЯ КАРА: КОЛИ ОКСАНА ВИПАДКОВО ПОЧУЛА РОЗМОВУ ЧОЛОВІКА З ЛІКАРЕМ, ЗБАГНУЛА – ЇЙ ЗОСТАЛОСЯ УЖЕ НЕДОВГО

Дружина принца Вільяма привітно віталась з усіма, хто її впізнавав у крамниці. Герцогиня Кембриджська навіть придбала акційні товари, серед яких була зелень. Під час шопінгу її супроводжував один працівник королівської охорони. Така відкритість до британців неабияк сподобалась відвідувачам крамниці.

Хоч це був буденний вихід герцогині, вона все ж виглядала витончено і стильно. Для шопінгу Кейт Міддлтон вбрала чорні приталені штани, білу блузку та пальто. Вaгiтна дружина принца Вільяма не взула туфлі на підборах, надавши перевагу черевикам на танкетці.

You cannot copy content of this page